Laptoptas van Bombata.nl

bombata
Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje van de webshop Bombata. Vandaag laat ik jullie zien wat er in dit pakketje zit, en vertel ik jullie meer over deze webshop. Musthave voor menig blogger, student of reiziger!

Bombata

bombata
Bombata is een webshop met erg veel verschillende laptop tassen. Ze hebben niet alleen laptop tassen, maar ook hand koffers, tablet hoezen, en meer. De webshop hanteert gratis verzending in Nederland en Belgie. En wat voor vele ook prettig is, is dat je het voor 22uur hebt besteld, je het morgen al in huis hebt, zelfs op zaterdag!

Ik koos voor een mooie opvallende roze laptoptas voor mijn 15,6 inch laptop. Deze classic bombata laptoptas, is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De tas die ik heb uitgezocht is gemaakt van kunst leder, met silicone handgrepen. Het is beide vrij stevig, en ik vind het er persoonlijk erg mooi uit zien. De grijs/zilveren details als de rits sluiting, de randen langs de rits passen ook erg goed bij de vel roze kleur.

bombata

bombata
Wat me gelijk al opviel toen ik de tas open deed, is dat deze tas onwijs veel ruimte heeft, met veel vakken. Erg handig als je veel verschillende dingen mee wilt of moet nemen. Schriften, boeken, of notitieboekjes zijn makkelijk mee te nemen in de verschillende vakken, en zweven daardoor niet door de tas heen. En er is nog genoeg ruimtes over om meer dingen mee te nemen in de tas.

Enige min puntje aan de tas vind ik dat mijn laptop er maar net in past. Dat vind ik dus persoonlijk wel jammer. Ik had al een laptoptas die een maatje groter is (17,3 inch) en daar zweefde mijn laptop dus in. Het is niet zo dat ik me stoor aan dat het net past, dat absoluut niet. Want het past wel, maar wel krap zeg maar. Tip voor jullie is m dan gewoon de 17,3 inch te kopen, als je ook een 15,6 inch laptop hebt. Of goed de maten op meten zodat je zeker weet dat het goed past.

* De producten in dit artikel kreeg ik ter review van een bedrijf.

Volg:

23 Reacties

 1. 7 april / 05:37

  Wauw, super handig! En wat een leuke kleur, normaal zijn t van die saaie kleuren haha!

  • 7 april / 08:58

   Dankjewel, ja klopt, zwart is haast standaard. Maar deze zijn echt heel kleurrijk 🙂

 2. 7 april / 06:54

  Wat een super leuke laptop tas! Ik ga zeker een kijkje nemen op de website.

  • 7 april / 08:59

   Dankjewel! Ze hebben hele leuke kleuren!

 3. 7 april / 07:59

  Dit is wel een heel erg mooie!

  • 7 april / 08:59

   Ben er zelf ook erg blij mee 🙂 Niet te missen dat deze van mij is, haha.

 4. 7 april / 10:37

  mooie tas.. kheb helaas nog geen laptop 😛

  • 7 april / 11:20

   Dankjewel, ja dan heb je er ook niet voor aan 🙂

 5. artisticstateofmind
  7 april / 11:47

  Ik heb dus een grote laptop en dan is een goede goedkope case vinden enorm lastig. Bij de action hebben ze toffe, maar die zijn ook voor 15.6 inch.. mweh

  • 7 april / 12:25

   Ja laptoptassen voor de 17,3 inch vinden is echt heel erg lastig. Ze hebben hele leuke in de webshop maar je betaald al snel 49,95 euro

 6. 7 april / 11:48

  Wat een mooie tas! Super handig met al die vakjes en een leuk kleurtje 😉 . Liefs

  • 7 april / 12:25

   Dankjewel! Jaa de kleur is prachtig, lekker opvallend 🙂 Liefs

 7. 7 april / 13:56

  Ziet er zeker uit als een mooie laptop hoes! Erg handig! Xoxo

  • 7 april / 15:46

   Dankjewel! Hij is ook erg handig met alle vakken. 🙂 xx

 8. 7 april / 18:58

  Wauw, handig al die ruimte 😀

  • 7 april / 21:39

   Jaa heerlijk! Je kan echt veel meenemen!

   • 7 april / 21:41

    Echt handig! Mijne is net groot genoeg voor lader, muis en laptop

    • 8 april / 08:30

     Dat is inderdaad wel een klein beetje krap.

     • 8 april / 08:40

      Ja, ach, hij doet het prima 🙂

      • 8 april / 08:45

       Daar gaat het toch om 🙂 Als ie zijn werk maar doet, haha.

 9. 13 april / 20:20

  Wat leuke laptoptas is het meid.

  • 14 april / 10:19

   Dankjewel, de kleur vind ik zelf echt heel erg gaaf 🙂 En verder is hij heel erg praktisch, lekker veel opbergruimte.