Laatste dag met korting de adventskalender aanschaffen!

Het is vandaag alweer de laatste dag dat je met de pre-order korting de adventskalenders kunt aanschaffen! Dat scheelt toch al 5 euro dus mocht je twijfelen? Ik ga je een kleine preview geven wat er in de adventskalender M zal komen. Die kalender wordt al flink besteld!

Ben jij benieuwd wat je in de adventskalender M van Natural Blooming kunt verwachten? Natuurlijk blijft het een verrassing maar ik kan wel een paar kleine tipjes van de sluier geven. Om je twijfel misschien weg te nemen, maar ook omdat het vandaag de laatste dag van de pre-order is en morgen de prijs omhoog gaat.

Adventskalender aanschaffen van Natural Blooming

De adventskalender M is tot vandaag (15 oktober) 35,95 in de Pre-order en gaat morgen 16 oktober naar 40,95euro. Alle adventskalenders worden uiterlijk op 19 november verzonden zodat je hem nog ruim op tijd in huis hebt.

Wat kun je verwachten:
24 doosjes met daarin een mix van kleine clusters, grote trommelstenen, sieraden van/met edelstenen en er zit een kortingscode van 5 euro in voor je volgende bestelling. Daarnaast is de adventskalender ook ingepakt waardoor je hem zelfs cadeau kunt geven aan iemand anders. De adventskalender M heeft een waarde van ruim 80 euro! Is daarnaast ook erg leuk om je eigen edelstenen collectie te starten.

Ben jij benieuwd naar de adventskalender?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.