La Rosée | regenerating mask stick – sensitive skin

La Rosée regenerating mask stick

Ook dit is weer een item dat een lange tijd geleden in de Goodiebox zat. De La rosée regenerating mask stick is een heerlijk kleimasker. En wat is er nu fijner dan een masker aanbrengen zonder vieze vingers te krijgen. Dat kan met deze stick!

De komende tijd zullen er veel reviews online komen van producten die vorig jaar in de Goodiebox zaten. Omdat mijn review la onwijs vol zat door al die boxen, heb ik alles opgezegd in augustus en wil ik nu echt eerst mijn hele review la wegwerken. En dat zijn nogal wat producten! Zo ook de La Rosée regenerating mask stick.

De La Rosée regenerating mask stick!

Hoe fijn is het om een masker aan te brengen zonder dat je handen helemaal onder zitten. Dat is voor mij echt een reden dat ik amper maskers gebruik. Ik vind het heerlijk zo’n masker, maar dat geklieder dat hoeft van mij niet. Daar heeft La Rosée echt iets op gevonden. Want met de stick hoef je alleen maar over je huid te wrijven en het masker zit erop zonder dat je vieze handen hebt! Je laat het 5 minuten intrekken en kunt het vervolgens met lauw warm water afspoelen. Zorgt er wel voor dat zodra het masker opdroogt je deze wat nat maakt. Want de klei is alleen actief als het nat is!
La Rosée regenerating mask stick

Ingrediënten La Rosée regenerating mask stick :
AQUA (WATER), KAOLIN, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), GELLAN GUM, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE.

Hoe ik dit product heb ervaren?


Heerlijk om geen vieze handen te krijgen als je een masker aanbrengt. Voor mij echt een heel groot pluspunt! Het masker is gemaakt van witte klei. Daarin zit silica, dat is een stofje dat je huid vernieuwt, stimuleert en laat genezen. Hierdoor krijg je een hele mooie gezonde gloed op de huid. Sowieso zijn kleimaskers een hele goede toevoeging aan je wekelijkse gezichtsverzorging. Deze La Rosée regenerating mask stick is speciaal voor de gevoelige huid (perfect voor mijn huid dus!) en werkt herstellend, reinigend en als detox.

Mijn gevoelige huid is in ieder geval fan van dit masker. Na een aantal keren gebruikt te hebben merk ik echt een verschil. Mijn huid is rustiger en voelt veel minder droog! Nu gebruik ik het masker maar 1 keer per week, soms 1 keer in de 2 weken.

Dit masker is online te koop voor €16,90 en bevat 75ml wat voldoende is voor meerdere maskers!

Gebruik jij wel eens een gezichtsmasker?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.