Kueshi | Aloë Vera gel

Kueshi aloe vera gel

Dit product ontving ik in de Goodiebox van juni, namelijk de Sunny side up! Ik was meteen heel erg benieuwd naar deze Aloë Vera gel omdat het echt een wonderplant is. Ben jij net zo benieuwd wat dit product kan betekenen in de zomer (en de komende herfst/winter?) lees dan zeker even verder.

Deze Aloë Vera gel van Kueshi ( die in de Goodiebox zat!) bevat alleen het essentiële deel van de wonderplant en is voor 99% zuiver. Afkomstig van organische landbouw en door blijvende investeringen in onderzoek blijft Kueshi bovenaan staan met het produceren met nieuwe producten. Hoge kwaliteit en zichtbare resultaten zijn de uitgangspunten van het bedrijf.

Aloë Vera gel

Deze Aloë Vera gel is dus gemaakt van 99% Aloë Vera, het hydrateert, voedt en ontspant de huid. Omdat het de huid zacht maakt, het de vochtbalans van de huid herstelt en helpt bij lichte brandwonden en irritatie. Daarom ook perfect in te zetten als aftersun, wondjes, kneuzingen en insectenbeten. Het is een heel effectief product die je voor vele dingen kunt gebruiken. Naast al deze toepassingen is het ook heel erg geschikt voor een droge en geïrriteerde huid. Zeer goed te gebruiken bij lichte zonnebrand of bij irritatie van de huid na bijvoorbeeld het scheren of harsen.
Kueshi aloe vera gel

Ingredienten: Aqua, Aloe Barbadensis, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, DMDM Hydantoin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide.

Hoe ik dit product heb ervaren?


De iets dikkere substantie is prima smeerbaar en laat geen plakkerige laag achter op de huid. Het trekt redelijk snel in de huid en is echt heel goed kalmerend wanneer je je huid hebt verbrand! De gel is kleurloos en geurloos en daardoor echt perfect voor iedereen die niet houd van sterk geurende producten. Ondanks dat ik had gehoopt dat het echt een verschil zou gaan maken voor mijn droge huid heeft dat nauwelijks iets opgeleverd. Wel is mijn huid niet meer geïrriteerd en zodra ik het opsmeer is dat ook snel weer weggetrokken. Ook scheerirritatie trekt snel weg door deze gel!

De producten van Kueshi zijn niet getest op dieren, parabenenvrij en in de producten word enkel gebruik gemaakt van ingrediënten die goed door de huid verdragen worden.

Deze gel van 250 ml kun je voor €13,96 op de website van Kueshi vinden.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.