Kruidvat zonneblaasjesgel – ook voor zonneallergie!

Kruidvat zonneblaasjesgel

Voor iedereen met zonneallergie, zonneblaasjes of overgevoeligheid voor zon is er nu Kruidvat zonneblaasjesgel. Ik probeerde deze gel een ruime maand uit vanwege mijn overgevoeligheid door de chemo tabletten. Mijn ervaring deel ik graag want deze gel werkt echt goed! Welke ingredienten bevat het en wat merk je ervan?

De kruidvat zonneblaasjesgel is speciaal voor mensen met zonneallergie, zonneblaasjes of een overgevoeligheid voor de zon. Het is geen zonnebrand crème maar een gel die de reactie van de huid remt. Een aantal ideale ingrediënten zorgen ervoor dat de huid kalmeert, de gevoeligheid wordt geremd en verzacht en de huid verkoelt.

Kruidvat zonneblaasjesgel

Kruidvat zonneblaasjesgel
De simpele groene tube met deze gel ziet er niet al te luxe uit maar het gaat natuurlijk om het product dat erin zit. De aloe vera die in deze crème verwerkt is werkt verzorgend op de huid, de kamille werkt verzachtend en de toegevoegde menthol geeft een verkoelend effect. Deze crème is vrij van parfum om allergische reacties zo veel mogelijk uit te sluiten. De crème breng je royaal op de huid aan en smeert het goed uit. Kan zowel voor, na als tijdens de blootstelling van de zon worden gebruikt. En je kunt het zo veel smeren als je zelf wilt.

Mijn ervaring met dit product


overgevoeligheid voor zon
De crème smeert erg goed uit en geeft gelijk een verkoelend effect af. Heel lang houd die verkoeling niet aan en na een minuut of 5 merk je er niets meer van. De huid is na het smeren ook niet plakkerig en voelt wel verzorgd aan. Omdat ik door de chemo tabletten erg overgevoelig ben geworden voor de zon is dit product een perfecte uitkomst! De dag is beter door te komen en mijn huid wordt niet gelijk knal rood. Helaas zwelt mijn huid wel op maar dit komt echt door de medicijnen en ik verwachtte ook niet dat dit met deze crème opgelost zou zijn. Voor iedereen die dus gevoelig is voor de zon of een allergie heeft is dit echt een aanrader! En dat voor 1,99 euro bij Kruidvat.

Ben jij gevoelig of allergisch voor de zon?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Kruidvat zonneblaasjesgel – ook voor zonneallergie!

  1. Helaas is dit middel door Kruidvat uit het assortiment gehaald.. Heel jammer want het werkte echt heel fijn.

Comments are closed.