Kruidvat talg reducerende creme

kruidvat talg reducerende creme

Af en toe heb ik nog last van onzuiverheden, en daarom gebruik ik sinds kort een nieuwe crème. De kruidvat talg reducerende creme zorgt ervoor dat de puistjes verminderen. Maar werkt het ook echt? En ben ik tevreden over het product? Ik testte het product een aantal weken uit en deel graag mijn resultaat en mening hierover. Heb jij wel eens last van onzuiverheden en wil je er ook graag vanaf?

Kruidvat talg reducerende creme

Nou heb ik op zich geen hele jonge huid meer, want ben inmiddels 24 jaar maar heb nog vaak last van onregelmatigheden op mijn gezicht. Mijn moeder heeft er soms nog steeds last van dus het zit echt in de familie.. Helaas! Het is gelukkig niet zo dat mijn hele gezicht onder de puistjes zit, maar af en toe een onzuiverheid komt zeker voor. Ik merk er vooral veel van als het wat kouder is buiten, dus laat de zomer maar lang duren dit keer!
Maar sinds ik deze creme gebruik wordt het steeds minder en als ik echt elke dag dit product op mijn gezicht in masseer dan heb ik zelfs niets meer! Soms vergeet ik het en dat is ook niet zo erg, maar ik merk dat het product beter werkt als je het 2 keer per dag en echt elke dag smeert.
Kruidvat talg reducerende creme

Bij mij werkt de crème dus erg goed als ik echt elke dag 2x de crème op mijn gezicht smeer. (Zoals je hierboven al kon lezen!) Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de jonge, vette tot gemengde huid. Salicylzuur helpt bestaande jeugdpuistjes bestrijden en de vorming van nieuw jeugdpuistjes te voorkomen. Het actieve ingrediënt Evermat helpt de poriën te verkleinen en de aanmaak van talg te beperken. De crème geeft de huid een zachte, droge en matte finish maar droogt de huid niet uit dankzij de hydraterende bestanddelen. Gebruik voor optimaal resultaat ook de andere Pure producten van Kruidvat. (dit is echter in mijn ervaring niet perse nodig omdat ik dit ook niet heb gebruikt bij het testen.)

Het is een hele zachte creme wat licht blauw is van kleur, maar op je hand en gezicht kleurt het al snel wit weg. De crème trekt snel is waardoor je het makkelijk even voordat je je make-up aan brengt op je gezicht smeert. Het heeft geen geur wat op zich ook prettig is. Beter geen geur dan een vieze geur zeg ik altijd. Het is een dunne crème die je makkelijk aanbrengt in ronddraaiende bewegingen zodat de crème nog sneller en beter in de huid trekt!
Kruidvat talg reducerende creme

Deze crème is te verkrijgen bij de Kruidvat (want het is een Kruidvat eigen merk product) en kost 2,99euro.
Deze crème behoort tot een serie van 5 producten waarvan dit de laatste is in de serie. Je hebt ook nog reinigingsproducten van deze lijn.

Welke producten gebruiken jullie voor je huid?

Veel liefs,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Kruidvat talg reducerende creme

  1. Ik gebruik altijd een product van de schoonheidsspecialiste, maar die is al gauw 10 keer zo duur, dus ga deze denk ik maar eens uitproberen! Erg fijne review! xoxo

  2. Ik gebruik deze ook al een tijdje maar nu in de zomer heb ik pas de indruk dat deze werkt. Ook de kleine tube voor onzuiverheden heb ik en de waslotion. Liefs E.

Comments are closed.