Kruidvat lenzen en lenzenvloeistof

Ik bedacht me nadat ik de lijst met artikelen had opgeruimd (die ik op blogger destijds heb geschreven) dat ik ook de review van de kruidvat lenzen en lenzenvloeistof heb verwijderd. Dom, dom dom! Daarom vandaag opnieuw de review van de lenzen en lenzenvloeistof van de kruidvat! Want ik ben echt heel erg tevreden en dat al ruim 3 jaar lang!
2014-06-24 09.18.33

Zelf heb ik de opticare 3 maanden lens. De maand lenzen zijn best prijzig vergeleken met de 3 maand lens.  Als de lenzen niet in de aanbieding zijn betaal ik 6,25euro per setje lenzen voor 1 oog. Dus wil ik voor beide ogen 3 maanden lenzen dan betaal ik 12,50euro. Vaak kan ik het overbruggen met de aanbiedingen dus ook bijna elke maand terugkomen, dus dat scheelt mij weer 6,25euro en dat is toch best veel!

Ik ben met mijn lenzen begonnen zo’n 4 jaar geleden bij de hans anders. Ik ging vroeger voor mijn bril altijd naar de Pearl, maar omdat de lenzen daar best duur waren, ging ik verder kijken. Bij ons in de stad heb je ook de hans anders zitten en ben daar toen naar binnen gestapt. Mijn ogen opgemeten en het hele gebeuren en na 2 weken kon ik eindelijk mijn lenzen ophalen en uitproberen. Na daar een uur te hebben geprutst met het proberen indoen van mijn lenzen kon ik eindelijk naar huis met mijn eerste setje lenzen. Ik kreeg een half jaar setje mee met 3 flessen lenzenvloeistof. Ooh wat was ik blij!

2014-06-24 09.22.06

Ik kreeg van mensen om mij heen al veel te horen dat je beter de lenzen bij de kruidvat, etos, trekpleister, DA, etc, kan halen, omdat het een stuk goedkoper is en je nagenoeg bijna altijd je lenzen zelf moet betalen. De verzekeraar biedt maar ong. 150euro per 3jaar als vergoeding en dat ik gewoon te weinig om elke keer lenzen aan te schaffen via de opticien. Ik was toen 27,50euro kwijt per oog voor een half jaar.  En via de kruidvat nu is dat toch even meer dan de helft minder!
2014-06-24 09.23.14

En waar ik heel erg tevreden over ben is de kwaliteit van de lenzen! Bij de opticien kreeg ik ook een cilinder in mijn lenzen waardoor ik de hele dag hoofdpijn was en erg misselijk. Toen ik over ging op de kruidvat lenzen was dit meteen verdwenen! Heerlijk. Ik kan alles zien, elke make-up look uitproberen die ik wil, etc.
2014-06-24 09.23.35

Ook de lenzenvloeistof vind ik erg prettig! Het prikt niet zoals die van de hans anders wel deed. Ik ben helemaal tevreden en blijf ook zeker de lenzen bij de kruidvat kopen! De lenzenvloeistof kost geloof ik nog geen 2 euro per flesje. Hier doe ik bijna een half jaar mee!

Wat vinden jullie? Draag je liever een bril of lenzen? (Als je dat nodig hebt natuurlijk) Zo niet, waar gaat dan je voorkeur naar uit?

digitale handtekening

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Kruidvat lenzen en lenzenvloeistof

  1. Ik kocht vroeger mijn lenzen bij Kruidvat en Di ook enkel voor de prijs, maar ik heb 2x in het ziekenhuis gezeten me een zware infectie op mijn ogen.
    Ik bestel mijn lenzen nu via alensa.be. Het zijn de gekende merken maar ook wel een pak goedkoper. (niet zo goedkoop als Kruidvat).
    De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik ze niet elke dag uitdoe zoals het zou moeten.

  2. Fijn review! Ik ga ook maar eens kijken bij de Kruidvat, eerst haalde ik mijn lenzen bij een brillenwinkel vandaan maar die waren echt heel duur. Nu shop ik ze van internet, maar die lenzen zitten vaak helemaal niet fijn… Xx

Comments are closed.