Beauty Personal Review

Kruidvat – hairrepair total care

Een tijdje geleden had ik wat last van gespleten haarpunten, mijn haren zijn toen 2x in 1 maand geknipt. Ik heb het nog nooit zo erg gehad, en het was dus gelijk een teken dat ik mijn haren beter moet verzorgen! En dat heb ik zeker geprobeerd! Namelijk met de Kruidvat Hair repair total care haarmasker. Heeft het geholpen? Dat lees je in deze review!
DSC_1282
Ik probeerde deze masker van Kruidvat eigen merk die ik kocht voor maar 0,50cent. Normaal zijn deze 0,99cent (ik kocht hem in de aanbieding 2e halve prijs)
Je hebt 2 soorten maskers van Kruidvat eigen merk, ik koos voor de verbetering van de haarconditie. Dat had ik wel nodig met die gespleten haarpunten. In 1 maand had ik meer dan 30 cm van mijn haren eraf. Ik baalde als een stekker, want ik ben dol op lang haar, en mijn haar is een soort van heilig! Ik probeer het al sinds kleins af aan, lang te houden. En dat gaat niet als er zo’n 30 cm af moest! Het was nog net niet terug op mijn schouders. Gelukkig groeit mijn haar aardig snel, dus is het er ook snel weer bij aan! Maar daar gaat dit artikel niet over!

DSC_1315_edited

Ik probeerde dit 1 minuut masker uit, die mijn haarconditie zou verbeteren. Nu ik deze review schrijf had ik achteraf toch foto’s van mijn haren kunnen nemen. Een voor en na foto, want het resultaat is duidelijk te zien!
Omdat mijn gespleten haarpunten eraf geknipt zijn, en er dus alleen nog beschadigde puntjes overbleven was dit dus de perfecte masker!
Het masker is precies genoeg om mijn haren 1keer in te smeren. Ik heb nog vrij lang haar dus het kan zijn als je korter haar hebt dat je nog iets over hebt en je haren misschien 2x met deze tube kunt doen.
Ik smeerde mijn haren in met dit masker en liet het een minuutje inwerken, daarna goed uit gespoeld, en mijn haren los laten drogen. (zonder een handdoek er om heen)
Je kon duidelijk verschil zien! Op de verpakking staat dat je het wekelijks moet gebruiken, ik gebruik het ongeveer 1x per maand.

DSC_1316_edited

Zoals je kan zien is het gewoon een witte crème. Mijn haren werden er ook niet vetter door, wat ik zeker een voordeel vindt! Ik ga deze crème gewoon elke maand gebruiken zodat het mijn haar net even die ene zet geeft die het nodig heeft.
Ik ga nog op zoek naar meerdere haarmaskers voor de haarconditie, ik ben erg benieuwd geworden naar andere maskers voor het haar. Zelf had ik het hiervoor nog nooit eerder gebruikt. Het is net even wat krachtiger dan een conditioner. Plus van een conditioner wordt mijn haar wel degelijk sneller vet dan als ik de masker gebruik! Dus de maskers hebben zeker wel voordelen!

Hebben jullie wel eens een haar masker gebruikt? Zo ja, welke gebruiken jullie en hoe vaak gebruik je die? Zo nee, zou je het gaan gebruiken als je haar het echt nodig heeft?

Veel liefs,
Carolien

13 thoughts on “Kruidvat – hairrepair total care”

  1. Hij klinkt fijn! Ik ben altijd een beetje voorzichtig met haarmaskers… ze maken mijn haar namelijk altijd vet 🙁

  2. Ja deze is echt heel erg betaalbaar! Als de aanbieding 2e artikel gratis of 2e artikel halve prijs er is betaal je haast niets voor deze maskers! Normaal kosten ze ook maar 0,99cent! xx

  3. Je moet eens kijken naar de therapy lijn van biosilk… Wij hebben het sinds kort in de salon en het is echt geweldig spul! Het is gemaakt van pure zijden … Je kan het voor het fohnen of stijlen aanbrengen (of gewoon zo…) het herstelt je haar helemaal al na een paar keer.. Echt een top product (:

  4. Klinkt fijn 🙂 En voor die prijs is het al helemaal fantastisch dat het zo’n goede werking heeft 🙂 Ikzelf gebruik geen maskers, wel cremespoelingen omdat mijn haar er mooi van gaat glazen 🙂 Zelf gebruik ik nu Garnier Fructis Repair&Shine3 Oleo Intense. En net zoals bij jou: Mijn haar is heilig! Ik heb zelf ook best lang haar (tot aan mijn heupen) dus ik verzorg ze het liefst zo goed mogelijk 🙂 Liefs! x

  5. Ojaaaa, deze is fijn inderdaad. En ook al zijn ze goedkoop: ik deed altijd nog extra cheap ass: helft van het tubetje in een leeg afsluitbaar potje en die bewaren voor een week erna. Ik smeer dit altijd toch alleen maar in de punten… Heb nu een L’Oreal Kerstase masker…aan laten smeren bij de kapper…vind m heel erg fijn, maar vooral erg duur…denk niet dat ik m nog een keer ga kopen….

Comments are closed.