Beauty Personal Review

Kruidvat Droogshampoo Volume

DSC_1276Vandaag een review over dit mooie budget product van Kruidvat eigen merk. Namelijk de droogshampoo Volume. Ik zocht al een tijdje een droogshampoo en zag deze voorbij komen bij een andere blogger en ik las alleen maar positieve reacties op dit product. Dus ging ik naar de Kruidvat en kocht de droogshampoo om hem vervolgens gelijk maar uit te gaan proberen! Dat is gelukt en dat kun je lezen in deze review. Lees je mee?
De droogshampoo van Kruidvat eigen merk is een grote bus, waar je een hele tijd mee kan doen! En dat voor maar een prijs van 1.99euro! Lekker budget toch?!

Ik maakte voor en na foto’s voor jullie. Maar in het ‘echt’ kun je het resultaat nog veel beter zien, of laat ik zeggen, het vet haar kun je niet meer zien! Als mijn haar vet worden, dan heb ik altijd mega stijl haar. Net gek want vet haar is natuurlijk best ‘zwaar’. Zoals je op de foto hieronder kunt zien is het behoorlijk vet, en eigenlijk wou ik gaan douchen, maar omdat ik graag dit product voor jullie en natuurlijk ook voor mezelf wou uitproberen deed ik dat nu maar gelijk.
DSC_1320
Ik maakte ook nog even een foto voor jullie van de haaraanzet. Zo kun je namelijk nog beter zien dat het vet is. Op de foto hieronder heb ik het product er net opgespoten. Zoals je kan zien slaat het best wel wat wit/grijzig uit. Ook al spoot ik van een afstand van ruim 20 cm wat op de verpakking stond aangegeven.

DSC_1322
DSC_1321

Zoals je kan zien was het echt behoorlijk vet, het haar valt zelfs in strengen naar beneden.
Een aantal minuten laten inwerken en daarna goed door kammen. Je kunt nu al verschil zien, mijn haar is al wat voller, alleen nu die vettige glans nog! Maar dat komt helemaal goed!

DSC_1323
Zie je! Mijn haar ziet er weer heel mooi uit, en kan zeker nog wel een dagje zonder gewassen te worden! Deze foto heb ik genomen nadat ik het had uitgeborsteld, en mijn haar met mijn handen in model had gebracht. Daarna wordt je haar namelijk nog iets minder vet.
Ik maakte ook nog een foto van de bovenkant van mijn hoofd zodat jullie verschil kunnen zien.

DSC_1324
Het ziet er hier op de foto nog steeds wel wat vettig uit, maar niets is minder waar. Als je namelijk aan je haar voelt (en het in model brengt) dan voelt je haar helemaal niet meer vet aan, maar meer stug. Zoals ik net al zei wordt het resultaat in het komende uur nog veel beter. Ik heb hier geen foto’s meer van gemaakt omdat ik naar een verjaardag ging, maar niemand zei iets over mijn vette haar. Daarin tegen kreeg ik juist alleen maar complimenten over mijn haar!

Ik ga deze budget topper zeker vaker gebruiken, zeker als ik geen tijd heb om te douchen dan kan ik dit prima nog een dagje rekken! En je hoeft je ‘s ochtends nooit meer druk te maken om je vette haar! Gewoon droogshampoo erin en klaar!

Gebruiken jullie wel eens droogshampoo? Zo ja, welke gebruiken jullie?

Veel liefs,
Carolien

3 thoughts on “Kruidvat Droogshampoo Volume”

  1. Ik vind droogshampoo zo fijn, het is zo handig om je haren wassen een dagje uit te stellen. 🙂

Comments are closed.