Kruidvat dagcreme | Hydro

Het wordt kouder, en dat betekend dat Carolien weer eens overal velletjes heeft op haar voorhoofd. Verschrikkelijk vind ik het zelf! Daarom ging ik op zoek naar een crème die dat zou tegen gaan! En die vond ik! Alhoewel, helpt hij wel echt, of is het weer tijdelijk? Dat lees je allemaal in deze review van de kruidvat dagcreme hydro.
Hydro creme kruidvat
Een tijdje geleden stond ik bij de Kruidvat voor de schappen bij de gezicht crèmes. Hoe moeilijk is het, om daar iets uit te kiezen? Heel erg moeilijk! Ik schat dat er zo’n 40 verschillende crèmes staan, als het er niet meer zijn! Mijn oog viel op het assortiment van Kruidvat zelf. Ik heb zoals ze dat zo leuk noemen, een droge en gevoelige huid. Gelukkig vielen er al een heleboel producten af. De hydro viel me meteen op. Het voedt en beschermt de huid. Precies wat ik nodig heb. Ik nam een dagcrème mee, en besloot om deze minimaal 2 weken te testen.

Kruidvat dagcrème Hydro

kruidvat hydro creme
Het is een gladde witte, en vettige crème. Die erg snel in de huid trekt. Ik smeer het elke dag op mijn gezicht, en laat het heel even intrekken voordat ik mijn make-up ga aanbrengen. Nu doe ik de laatste tijd alleen nog maar een lipproduct, eyeliner en mascara op, zo weet ik zeker dat mijn huid zich goed kan herstellen en kan voeden.

De crème ruikt niet vies, maar ook niet super lekker. Het heeft een fijne neutrale geur. Precies zoals je dat eigenlijk wilt hebben met een dagcrème. Na ongeveer 3 dagen elke ochtend te hebben gesmeerd, merkte ik een duidelijk verschil! De poriën op mijn wangen zijn duidelijk kleiner aan het worden, en ook heb ik geen velletjes meer op mijn voorhoofd. Prachtig! Precies wat de bedoeling is, want zeg nou zelf, die velletje zijn 3x niks! Wel merk ik nog steeds (zelfs na 2 weken) dat mijn huid nog droog is in de ochtend (voordat ik de crème erop smeer). Maar geen velletjes te bekennen! Ook merk ik dat mijn huid rustiger is geworden, en ik eigenlijk nauwelijks meer last heb van puistjes. Tja die ene week in de maand zal ik er waarschijnlijk altijd last van blijven houden.

Ik ben erg tevreden over de creme!


kruidvat hydro creme gebruiksaanwijzing
Zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven, die ik maakte van de verpakking van de Kruidvat Hydro crème. Is de crème speciaal bedoelt voor de droge en gevoelige huid, en zorgt het ervoor dat het vochtgehalte van de huid 24uur op peil houdt. Nu merk ik dat het niet helemaal 24uur is, omdat ik in de ochtend weer wat drogere plekjes hebt, maar na het aanbrengen voelt het gelijk weer ‘gezond’ aan.
In de crème zit dus shea butter en inca omega olie verwerkt, wat er voor zorgt dat het verzacht en verzorgd, voor een gezonde, frisse uitstraling van de huid. Nou dat doet het zeker! Ik merk echt dag en nacht verschil met de crème dan voordat ik de crème gebruikte!

Ik ben heel erg tevreden over deze crème, en kan zeker iedereen die last heeft van velletjes of droge plekken deze crème aanbevelen! Je zult merken dat je er steeds minder last van krijgt, en het uiteindelijk zelfs weg is! Ik blijf deze crème zeker gebruiken, en ga zelfs de nachtcrème ervan nog aanschaffen. Misschien dat ik daarna in de ochtend ook geen lichte droge plekjes meer heb!

Hebben jullie nu het kouder wordt, ook meer last van een droge huid? En wat gebruiken jullie daarvoor? 

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Kruidvat dagcreme | Hydro

    1. Jaa klopt, hij is echt fijn! Ik merk echt duidelijk verschil! Ik ga morgen nog even langs de kruidvat om een extra potje te halen, en dan ook gelijk nachtcreme! Hij gaat snel op! 🙂

Comments are closed.