Kruidvat bodylotion summer breeze self tan – verbazingwekkend resultaat!!

Kruidvat bodylotion summer breeze self tan

Niet iedere Nederlander is gezegend met een mooie bruine kleur in de zomer. Eerlijk gezegd worden mijn benen de laatste jaren helemaal niet meer bruin en blijven het melkbussen. Tijd om daar verandering in te brengen en mijn huid een natuurlijke bruine kleur te geven. En met verbazingwekkend resultaat! Ik testte de Kruidvat bodylotion Summer breeze self tan uit.

De afgelopen weken ben ik heel veel Kruidvat filialen afgegaan en kon ik nergens de Kruidvat bodylotion summer breeze self tan vinden. Maar toen ineens in Enschede zag ik er een heleboel liggen. En natuurlijk nam ik een tube mee om uit te proberen want hoe gaaf zou het zijn als het werkt en zeker voor die 2,99euro! Hoe zou het werken, geeft het niet af en wordt de kleur wel egaal en niet al te oranje? Ik ging de uitdaging aan en smeerde totaal 3 keer tot ik tevreden was, want hé als ik ineens hele bruine benen zou hebben is dat natuurlijk ook niet realistisch!

De bodylotion summer breeze self tan!

Kruidvat bodylotion summer breeze self tan

Deze bodylotion met zelfbruiner geeft de huid een subtiele zomerse teint en tegelijkertijd intensieve verzorging. In de bodylotion zit sheabutter en is geschikt voor de licht tot medium gekleurde huid en laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen. Ik ging voor een natuurlijke kleur die mijn melkbus benen een klein kleurtje zouden geven. Niet voor een hele donkere bruine kleur want dat zou niet mooi zijn met de rest van mijn lichaam, maar een natuurlijke kleur dus. Ik smeerde 3 dagen achter elkaar mijn boven en onderbenen in met deze bodylotion summer breeze self tan en het resultaat mag er wezen.

Ervaring, voor en na foto’s en mijn mening?


Kruidvat bodylotion summer breeze self tan

Hierboven op de foto zie je mijn benen voor het smeren. Nogal wit zeg maar.

Kruidvat bodylotion summer breeze self tan

Ik was nogal bang dat na het douchen de crème eraf zou gaan en de benen weer even wit zouden zijn als ervoor. Niets is minder waar want er gaat dan wel een klein beetje af (dat zie je alleen op de handdoek trouwens!) het is niet zichtbaar of merkbaar op de huid. De geur van deze crème vind ik ook heel erg prettig en ruikt oprecht echt lekker. Het laat geen plakkerige laag achter op de huid en trekt erg snel in. Ideaal! Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe bruin jij je benen laat worden maar ik raad wel aan om redelijk in de buurt te blijven van de kleur van de rest van de huid. Het is natuurlijk ook wel een apart gezicht als je armen en benen wel bruin zijn en je buik bijvoorbeeld spierwit. Je kunt trouwens elk willekeurig deel van je lichaam insmeren niet het hoeft echt niet perse alleen op de benen. Ik deed ook mijn buik voor 2 dagen en het gaf echt een hele mooie licht bruine gloed over de huid. Laat de zomervakantie maar komen nu! Wat ik wel merkte is dat als je bijvoorbeeld een donkere vlek hebt omdat je het niet goed hebt uitgesmeerd je dit nog prima kunt herstellen door eroverheen te wrijven. Er zal dan iets crème afkomen en de donkere vlek zal gelijk verdwijnen!

Heb jij wel eens een zelfbruiner geprobeerd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.