Koffer inpakken voor de vakantie!

toilettas inpakken

Eindelijk is het zover, mijn koffer inpakken voor de vakantie! Ik merkte dat mijn youtube filmpjes van het inpaken van mijn koffer nog zeer regelmatig worden bekeken dus waarom neem ik niet gewoon een nieuw filmpje op? Wat neem ik allemaal mee in mijn koffer (handbagage formaat) als ik 11 dagen op vakantie ga? Een artikel in combinatie met een filmpje, ben jij benieuwd wat er mee gaat in mijn koffer?

Voor deze vakantie (ik ga overigens naar het noorden van het Zwarte Woud omgeving Stuttgart), neem ik mijn handbageg koffer mee vanwege de ruimte in de auto en vouwwagen. maar gelukkig past alles erin en heb ik mijn koffer dit maal heel handig en slim ingepakt.

Koffer inpakken voor 11 dagen vakantie!

Ik houd van koffer inpakken voor de vakantie. Kijk altijd erg uit naar het moment dat het inpakken weer kan beginnen. Vaak begin ik al een lange tijd voor de vakantie met het bedenken wat ik precies mee neem en wat ik klaar moet leggen. Voor de vakantie neem ik altijd standaard een aantal kledingstukken mee voor als het koud is en als het warm is. Zo gaan er vesten mee, lange broeken en korte broeken, blousejes en meer. Dit jaar besloot ik om het inpakken van mijn koffer weer eens te filmen. Dit deed ik een aantal jaren geleden ook en dit filmpje wordt nog steeds bekeken. Tijd voor een nieuwe!

Orde en overzicht door opbergzakjes van Aliexpress


Op Aliexpress kocht ik hele leuke en handige opbergzakjes voor in de koffer. Een set heeft 4 stuks voor €1,79 euro en ik kocht een set in het roze en in het grijs. Kleuren die ik zelf erg mooi vind. Daarbij heb ik ook een logica kunnen scheppen in mijn koffer daar ik de zomer spulletjes in de roze zakjes heb gedaan en de winter/herfst kleding in de grijze. Omdat ik niet veel dikke kleding mee neem heb ik ook nog een zakje over voor ondergoed. Zo is alles netjes opgeborgen en wordt het geen rommeltje. En dat voor die prijs! Helaas kon ik ze niet meer laten zien bij het inpakken van mijn koffer, maar komen ze binnenkort wel voorbij in een Aliexpress shoplog.

Maak jij wel eens gebruik van soort gelijke zakken voor in de koffer?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Koffer inpakken voor de vakantie!

  1. Leuke video! Die opbergzakjes ga ik bestellen voor onze volgende vakantie, helaas zullen ze voor onze huidige vakantie niet meer op tijd binnen zijn x

    1. Dankje! Kreeg ze gistermiddag binnen (zul je altijd zien he!), ze hebben er ruim 4 weken over gedaan om binnen te komen. Veel plezier met uitkiezen want ze hebben echt heel veel soorten! Xx

Comments are closed.