Knutselen voor kerst
Personal

Knutselen voor kerst? Iets over schrijven, of..

Knutselen voor kerst, ik ben er al mee begonnen. Maar zal ik er ook over schrijven? Vind jij het leuk om te zien wat ik allemaal maakte voor kerst? Zo maakte ik bijvoorbeeld zelf versierde kerstballen, en versieringen. Daar kan ik makkelijk een heel artikel vol van schrijven, en laten zien. Iets over schrijven, of?

Vorige week maakte ik een dag ‘vrij’ om eens lekker te gaan knutselen. Even niets qua bloggen doen, maar gewoon lekker creatief bezig zijn. Wat ik wel deed, is er foto’s van maken. Met het idee dat ik er misschien iets over kon schrijven. En daar ben ik nu, op het punt om mezelf af te vragen of ik er over ga schrijven?!

Knutselen voor kerst?

Een voordeel is dat het prima pas bij het kerst thema die binnenkort online gaat. Vanaf 3 december gaan er geregeld kerst artikelen online komen. Van recepten, tot inspiratie artikelen. En wat is dan leuker om mijn eigen kerstballen en versieringen met jullie te delen? En je daarbij ook te laten zien hoe je dit maakt.
Knutselen voor kerst

In deze artikelen waarin ik het 1 en ander laat zien, gebruik ik voornamelijk producten van de Action (Die jij dus ook heel makkelijk zelf kunt aanschaffen!). Ik kocht bij de Intratuin 8 doorzichtige glazen ballen voor 0,49cent per stuk. Die kun je uiteraard ook kopen, of ergens anders als je ze goedkoper kan krijgen. Ook gebruik ik een aantal oude ballen die ik ‘verf’ in een witte kleur, en deze later versier. Verder knutsel ik nog een aantal dingen met karton, en glitters. Heel veel glitters. Kleuren kun je naar wens aanpassen, en ook de vormen en versieringen naar je eigen wens aanpassen.

Vind jij het leuk om dit soort knutsel artikelen te lezen? En ga je zelf nog iets leuks maken voor kerst?

9 thoughts on “Knutselen voor kerst? Iets over schrijven, of..”

    1. Aah dat geeft niet toch? Gaat erom dat je bezig bent, en je iets unieks hebt. En anders zijn er winkels genoeg waar je eventueel iets kunt kopen!

  1. Ik hou wel van mensen die vaardig bezig zijn. Dus voor mij mag je daar een artikel en foto’s aan wijden.
    Ben benieuwt naar je knutselwerkjes.

    Aum Shanthi

Comments are closed.