Knutselen met Action! Meerdere producten uitproberen

Knutselen met Action

Action heeft zoveel leuke knutselspullen dat ik eens de proef op de som nam en een aantal producten kocht om te knutselen met Action. Benieuwd naar de verschillende producten?

Het schrap met knutselspullen wordt steeds groter en leuker. Ik kocht een aantal verschillende producten en laat ze graag allemaal in dit artikel aan jullie zien. Daarbij deel ik ook eventuele plus en min punten en of ik het nog eens zou kopen.

Knutselspullen

Knutselen met Action

Ik gebruik mijn knutselproducten voornamelijk voor mijn bullet journal. Mijn bullet journal gebruik ik voor mijn blog en met de verschillende knutselproducten van Action probeer ik mijn blogplanning en blogagenda iets op te vrolijken en leuker te maken.

stiften ActionZo zijn de brush pennen van de Action echt heel erg fijn. Je koopt ze in een verpakking van 4 en kunt kiezen uit verschillende kleuren. Ik koos voor vrolijke en redelijk zachte kleuren. Je kunt er zelf mee spelen hoe je gaat schrijven met deze pennen. Ik heb ze zelf nog niet in mijn bullet journal gebruikt maar ben nu eerst vooral aan het oefenen met schrijven. Het schrijven met een brush pen kun je een beetje vergelijken met het basisschool handschrift van vroeger. Alleen zorg je er nu voor dat je de bewegingen groter maakt zodat de letters ook te lezen zijn. Erg leuk om eens uit te proberen, zeker als je van creatief bezig zijn houdt.

Knutselen met ActionOok nam ik 2 verschillende stickervellen mee. Niet zomaar stickers maar stickers die glitters hebben en een relief erin hebben zitten. Deze stickers heb ik al meerdere malen gebruikt in mijn bullet journal. Je hebt een heleboel verschillende en er zijn ook meerdere variaties te koop.

paper craft set action

En dan wel iets waar ik het meest enthousiast over ben, namelijk de paper craft set die ik kocht in 2 variaties. De zwarte en paarse nam ik mee en wauw. Zowel hele mooie afbeeldingen die op een soort karton is gedrukt. Je hebt een velletje met stickers en een zakje met veertjes. Ook heb je plaatjes die je kunt uitdrukken en ergens op kunt plakken of ergens anders voor gebruiken. De verschillende items kun je ook gebruiken voor het maken van een scrapbook, of anders knutsels.

Ik ben groot fan van de knutselproducten van de Action. Betaalbaar, mooie en handige items die je overal voor kunt gebruiken. Er zijn nog veel meer items te koop bij de Action dus neem zeker eens een kijkje naar wat er allemaal te koop is.

Welke items voor het knutselen gebruik jij graag van de Action?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Knutselen met Action! Meerdere producten uitproberen

  1. Wat een leuke knutselspulletjes heb je gekocht! Leuk hoor! Ben benieuwd wat je ermee gaat maken! X Mentje

  2. Leuk! Ik koop ook wel eens knutselspullen bij de action. Hun brushpens heb ik ook, maar dan andere kleurtjes. Ik heb ook de echte van ecoline zelf, en ik merk wel verschil. Maar ze zijn prima te doen. Ik ben tevreden over hun kwaliteit, ook heb ik in de tijd toen Rainbow Loom (de armbandjes uit elastiekjes) populair waren heel veel daar mijn elastiekjes gekocht en ik was er prima tevreden erover.

Comments are closed.