Klaas is de mol!

Wat een spannende maar ook erg leuke aflevering was dat weer van Wie is de mol! Ik zit helemaal in mijn Klaas tunnel, dus ik ga alle hints vanaf aflevering 1 met jullie delen. Taeke moest het veld ruimen en de finale kandidaten zijn daardoor; Klaas, Annemieke, en Tim. Wie zal erg gaan winnen, en wie is er uiteindelijk echt de mol? Maar eerst alle hints en tips van klaas op een rij! Wie weet raak jij ook wel overtuigd want, Klaas is de mol!

Eenmaal in de tunnel kom je er niet makkelijk meer uit. Niet gek want als je alle hints op een rijtje zet, dan is het nog moeilijk om niet te geloven dat Klaas de mol is. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk hints te verzamelen die naar Klaas als mol lijden en ga jou proberen te overtuigen.

Alle hints naar Klaas op een rijtje;
– Bij het begin van afl. 1, waar Art uitlegt over het geld, zegt hij: ‘Op de achterkant van het molgeld staat een mozaïek, met daarop een afbeelding van jou gezicht.’ Hij wijst naar het briefje van Klaas.
– Klaas was erg ongemakkelijk toen hij Art ineens voor zich zag staan op het metro station.
– Klaas staat altijd op de achterste rij. (het gebeurt achter je!)
– Het laatste woord letterlijk;  molboek– oordeel– legenda– contra– focus= Klaas
– Klaas staat op het 10euro biljet (het kleinste bedrag)
– De achterkant van de biljetten heeft een patroon. Die kan je precies in de foto van Klaas leggen.
– Klaas was ook even penningmeester terwijl hij dat eigenlijk niet wilde. (aflevering 1)
– Klaas won de zwarte vrijstelling; zo had hij de macht.
– Klaas ging alleen het geld halen tijdens aflevering 5 (de boot opdracht), hij had makkelijk geld kunnen laten liggen.
– Klaas doet enorm moeilijk tijdens de eetkamer opdracht in aflevering 6. Het moment met de boeken bijvoorbeeld.
– Hij zetten in aflevering 4 de portofoon uit bij de zoutmijn opdracht.
– Er werd in aflevering 3 een stuk van de biecht van Klaas weggeknipt. Midden in een zin stopte de biecht ineens.
– Er komen veel kruizen en strepen voor in de afleveringen. Klaas heet Kruistum
– Hij pakt in aflevering 3 een verdubbelaar terwijl hij maar 100 euro heeft. En raakt ook nog eens af.
– Susan visser verspreekt zich in moltalk en reageert vervolgens onwijs zenuwachtig op haar verspreking. (ze noemt namelijk dat Klaas de mol is)
– Klaas z’n impressies zijn erg verdacht, is nooit oprecht blij of opgelucht.
– Hij schept het verkeerde zout in de zoutmijn opdracht

Hieronder nog een aantal foto’s die helpen bij de Klaas tunnel visie.
Afbeelding
AfbeeldingAfbeelding

En ben jij overtuigd? Wie is de mol volgens jullie? Laat het weten in de reacties.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

20 thoughts on “Klaas is de mol!

  1. Ja zaterdagavond vind ik ook minder, had liever de donderdag gehad! Ik hoorde dat ze het volgend jaar misschien ook weer op de zaterdag avond willen gaan doen.

   1. Dat zou jammer zijn. Ik ben vaak op zaterdagavond niet thuis en ik kijk ook niet zo vaak TV dat ik het dan in de herhaling ga kijken ofzo. Ik dacht wel, van de afleveringen die ik wel gezien heb, dat oa Klaas de mol was. Fijne dag!

    1. Ja dat is dan inderdaad wel jammer, ik kijk ook nauwelijks herhalingen, dat vergeet ik gewoon, haha. Jij ook een hele fijne dag!

 1. Ik kijk het wel zo nu en dan, maar ik vind het gewoon leuk om te kijken… zit niet uit te zoeken wie de mol is en waarom 🙂

 2. Klinkt allemaal best logisch. Maar mijn enige punt is dat ik het programma slecht vindt als Klaas de mol is, omdat half Nederland dan de mol heeft geraden 😛

  1. Haha ja klopt helemaal. En dat ook al best vroeg. De eerste hele duidelijk hint was in aflevering 3 al volgens mij. Ben echt benieuwd naar de volgende aflevering, als zullen we het pas over 2 weken zeker weten!

 3. Hier ook nog steeds op klaas. Zoals ik al aangaf had ik dat gevoel zelfs al voor dat ik begon met kijken(en wist wie er mee gingen doen). Ben erg benieuwd of het ook echt zo zal zijn…

  1. Over 2 weken weten we het pas 🙂 Ben wel heel erg benieuwd naar de volgende aflevering. Ik hoop dat Annemieke de winnaar is, Tim de verliezer en Klaas de mol 🙂

 4. Aaahh, ik wist ‘zeker’ dat Annemiek het was… Maar als die hints naar Klaas brengen me enorm in verwarring . Leuk artikel!

Comments are closed.