Kingsday nailart

kingsday
Vandaag heb ik een heel thema artikel voor jullie, namelijk iets voor Koningsdag! Dat leek me een leuk moment om weer een nail art te gaan maken voor jullie. Dit keer een hele simpele (vind ik zelf) maar wel heel erg leuk, en vooral oranje! In deze tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe je dit moet maken. Lees je mee?

De nagellak kleuren en merken die ik vandaag gebruik:
– Catrice 04 Orange-Utan
Essence the gel – 16 Fame Fatal
Ps quick dry – 01 white
NYC nr 208 – pier17
Essence colour&go – 101 Absolute pure

Ik had geen andere oranje, rood, wit en blauw, maar je kunt elk merk nagellak gebruiken. Als je maar oranje/rood/wit/blauw hebt voor deze nail art.

kingsday
Ik maakte met plakband een lijntje en daarmee kon ik de Nederlandse vlag maken. Hieronder kun je stapsgewijs zien hoe ik dat deed. In plaats van onder naar boven te lakken, lakte ik nu de nagel van links naar rechts. Zo kun je namelijk een mooi lijntje maken en krijg je uiteindelijk de kleuren van de Nederlandse vlag netjes op een rijtje.

kingsday

kingsday
Ik koos ervoor om de kleuren op deze manier op mijn nagel te lakken, maar je kan het natuurlijk ook andersom doen. Ik ging uit kan hoe anderen het op mijn nagel zien zitten.
De overige nagels lakte ik in de oranje kleur.

kingsday
Extra vrolijk voor koningsdag! Je kunt natuurlijk ook op de nagels met de oranje kleur nog een klein vlaggetje maken, maar ik vind het zelf juist zo heel erg mooi. Niet te druk, en het kost weinig tijd. In een kwartier heb je deze nail art al gemaakt, en kun je feest gaan vieren.

Dit jaar ga ik niets doen met koningsdag. Ik heb nog geen plannen, en laat het wel op mij afkomen. Wie weet verzin ik op de dag zelf wel iets leuks om te gaan doen.

Wat gaan jullie dit jaar doen met koningsdag? Laat het weten in de reacties.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.