Lifestyle

Kerstversiering

De meeste mensen versieren hun huis tijdens de kerstdagen, en er zijn ook een heleboel manieren om dat te doen! Ik zet vandaag mijn ideetjes op een rijtje, waarbij je ze ook heel makkelijk kunt na maken! Benieuwd naar mijn kerstversiering?
kerst
De foto hierboven is van mijn kerstboom vorig jaar. Ook toen had ik een boom met gouden details. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een kerstboom! Dat staat wel echt bekend om zijn kerst gevoel, het geen enorm veel sfeer en als je hem een beetje leuk aankleed is het ook een plaatje om naar te kijken.

Bij een kerstboom horen natuurlijk ook kerstballen, ik gebruik plastic ballen omdat ik bang ben dat na het opbergen de ballen geen 2e ronde overleven. Daarom heb ik eigenlijk gekozen voor plastic ballen, en daar is ook enorm veel keuze in! Zo heb ik gewone gouden ballen, maar ook deze leuke gouden hartjes, zowel met glitter als zonder glitter.

Als ik denk aan versieringen komen ook gelijk leuke lampjes in mij op. Eigenlijk kun je die ook het hele jaar door gebruiken, wat heel leuk staat boven je bureau of boven je bed! Zelf heb ik deze nog niet, maar wil ik binnenkort wel aanschaffen. Ik kan alleen nog niet goed kiezen waar ik die ga ophangen zodat ze ook aan kunnen. Ik heb in mijn kamer nogal een gebrek aan stopcontacten.

kerst
Ik maakte vorige week een DIY met houten hartjes, en hier hangt hij in de boom! Kijk eens hoe leuk dat staat! Natuurlijk kan je het ook nog verwerken in een kerststukje voor op tafel, of ergens anders ophangen. En ook na kerst kun je dit nog prima gebruiken als decoratie.

En dan was dit een klein inspiratie artikel wat betreft versiering. Ik heb op dit moment als versiering alleen nog mijn kerstboom, maar misschien dat hier binnenkort nog een leuk kerststukje en wat leuke kerstkaarsjes bij komen.

De kerstweek wordt georganiseerd samen met:
– Serena
Demi
Veerle
Jessica
Aymara
Amy
Jessica

handtekening carolien

14 thoughts on “Kerstversiering”

 1. Wat grappig dat je een witte kerstboom hebt! Ik heb zoiets nog bij niet veel mensen gezien, maar het is ook wel heel mooi!

  1. Dankje, nee zie je inderdaad niet vaak! Ik vind een groene kerstboom niet echt bij mij in de kamer staan. Alles is zo wit of grijs bij mij in de kamer, en dan zo’n groene boom gaat daar gewoon niet tussen passen. En nu ik een witte boom heb kan ik behoorlijk spelen met de decoraties. Het springt er al snel heel erg uit!

  1. Dat maakt ook heel veel sfeer, vind ik altijd wel heel erg gezellig met lampjes! Mijn kerstboom is ook niet zo groot hoor, ik slaap op zolder en daar past de grote kerstboom van mijn ouders ook niet in 🙂 x

  1. Leuk! Ik heb ook een witte met grijze kamer, dus tja een groene boom gaat daar niet zo mooi bij zijn. Ik vind met een witte boom wel dat je heel erg kan spelen met de ballen en andere decoraties die je er in hangt. Valt toch sneller op dan in een groene boom!

   1. Ja inderdaad, want wij hebben altijd wel een echte boom en een paar jaar geleden had ik allemaal zwarte ballen met glitters enz. Nou het was de meest dooie boom ooit, je zag gewoon niks van die ballen. Als ik m heb opgezet laat ik m wel zien op mijn blog,ben benieuwd wat je er dan van vind! Fijne zondag!

    1. Ben heel erg benieuwd! Jammer dat het toen niet zo mooi was, hopelijk dit jaar beter 🙂 Jij ook een hele fijne zondag!

  1. Dankje! Nee klopt, maar een groene boom zou ook helemaal niet passen in mijn kamer. Mijn kamer is wit en grijs dus tja dan vloekt zo’n groene boom er best wel tussen 🙂

Comments are closed.