Kerstpakket winactie | 9. Enjoy the music

kerstpakket winactie

Ik kon het niet laten, ook dit jaar keren de kerstpakket winacties terug! Maar liefst 9 pakketten heb ik kunnen samenstellen en ik hoop dan ook weer een aantal van mijn lieve lezers heel blij te mogen maken. Dit jaar geen aankondiging maar gelijk de winacties online, dus houd mijn blog goed in de gaten want de andere acties komen ook snel online. Maar nu eerst alle informatie over deze kerstpakket winactie 9. Enjoy the music.

Er kwamen eerder al 8 kerstpakket winacties online, dit keer de laatste nummer 9 Enjoy the music. Ik hoop hiermee iemand van jullie heel erg blij te maken. Hoe je kans maakt op dit pakket dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Het kerstpakket

Waar ik vorig jaar nog druk bezig was om 8 pakketten samen te stellen, ging dat dit jaar echt heel makkelijk en snel. Ik laat nu 2 pakketten zien (eigenlijk zoals ik het vorig jaar ook deed, zo worden het geen 9 losse artikelen maar kan ik ze inkorten tot 5 artikelen die online komen). En ook zoals andere jaren ga ik niet verklappen wat er allemaal in de pakketten zit. Op die manier is het echt een cadeau voor degene die hem straks thuisbezorgd krijgt.
kerstpakket winactie

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?
Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Deel mijn bericht op één van je social media kanalen en tag mij hierin

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram (www.instagram.com/liefscarolien)
– Volg mijn facebook pagina (www.facebook.com/liefcarolien)
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot woensdag 18 december 20.00uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Wat denk jij dat er in deze pakketten zit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

13 thoughts on “Kerstpakket winactie | 9. Enjoy the music

  1. Ik laat me graag verrassen!! Ik denk dat er iets van verzorgingsproducten en make-up in zit.

  2. Ik enjoy graag muziek en deze actie
    Altijd leuk wat extra pakjes onder de kerstboom.

  3. Ik laat me graag verrassen maar ben ook wel erg nieuwsgierig naar de inhoud. Ik denk dat er ook notitieblokje in zit. Misschien een lekker theetje erbij.

  4. Wie is er nu niet dol op verrassingen? Ik zou de inhoud delen met mijn lieve zusje.

  5. 9 pakketen, dat zijn er toch wel aardig wat, wat leuk dat je dit doet. En wat maak je ons allemaal toch nieuwsgierig naar wat erin zal zitten. dat is al een van de redenen dat ik zo graag wil winnen omdat ik er anders nooit achterkom wat erin zit 😉 nou flink duimen dan maar weer 🙂

  6. Enjoy de music? Nou graag! Mijn gezin is gek op muziek. Een leuke kerstcd zal vast niet ontbreken in dit pakket! En hopelijk wat te lezen of te puzzelen

  7. Wat een ontzettend leuke winactie zeg, zo lief dat je dit weggeeft! Ik maak dolgraag kans om het aan mijn tante en haar gezin te kunnen schenken, omdat zij wel iets extra’s kunnen gebruiken deze feestdagen!

Comments are closed.