Kerstpakket winactie | 7 & 8 You go!

kerstpakket winactie

Ik kon het niet laten, ook dit jaar keren de kerstpakket winacties terug! Maar liefst 9 pakketten heb ik kunnen samenstellen en ik hoop dan ook weer een aantal van mijn lieve lezers heel blij te mogen maken. Dit jaar geen aankondiging maar gelijk de winacties online, dus houd mijn blog goed in de gaten want de andere acties komen ook snel online. Maar nu eerst alle informatie over deze kerstpakket winactie 7 & 8 You go!.

Ik trap af met 2 goed gevulde pakketten waar ik 2 van jullie heel blij mee wil maken. Hoe je kans maakt op één van deze 2 pakketten en wat je kunt gaan verwachten, dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Het kerstpakket

Waar ik vorig jaar nog druk bezig was om 8 pakketten samen te stellen, ging dat dit jaar echt heel makkelijk en snel. Ik laat nu 2 pakketten zien (eigenlijk zoals ik het vorig jaar ook deed, zo worden het geen 9 losse artikelen maar kan ik ze inkorten tot 5 artikelen die online komen). En ook zoals andere jaren ga ik niet verklappen wat er allemaal in de pakketten zit. Op die manier is het echt een cadeau voor degene die hem straks thuisbezorgd krijgt.
kerstpakket winactie

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?
Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Deel mijn bericht op één van je social media kanalen en tag mij hierin

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram (www.instagram.com/liefscarolien)
– Volg mijn facebook pagina (www.facebook.com/liefcarolien)
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot woensdag 18 december 20.00uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Wat denk jij dat er in deze pakketten zit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

19 thoughts on “Kerstpakket winactie | 7 & 8 You go!

 1. Kerstmis. De leukste tijd van het jaar ♥️. Gezellig samen zijn, dat is toch geluk hebben!!! Dit jaar komt onze dochter vanuit Australië. Yes,, zo lang op gewacht!! En wat is dan mooier om haar een leuk cadeau te geven!! Hele leuke winactie

 2. Wat leuk een kerstpakket, ik ben dol op verrassingen, dus waag graag een kansje

 3. Ik denk dat er mooie verzorgingsproducten in de kerstpakketten zit, of ik hoop het. Ben gek op nieuwe fijne spulletjes voor in de badkamer

 4. Ik ben gek op verrassingen en maak er graag kans op.
  Wat er misschien in zit iets van chocolade? Verzorging producten?

 5. Ik doe graag mee. Zo leuk om samen met de kids zo’n geweldig kerstpakket uit te pakken, gaaf!

 6. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag zo’n kerstpakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk DÉ powervrouw die ik ken.

  Met volle overgave gedurende de dag, elke minuut, elk uur,
  Gaat zij voor de dieren en cliënten door het vuur.

  Op de zorgboerderij,
  Maakt zij de dieren en mensen met een beperking ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 7. Wat leuk! Ik loot graag mee…
  Leuk om een verrassingspakket uit te pakken!!!

  Krijg al jaren geen kerstpakket meer. (chronisch ziek)

 8. Wat een speciale en mooie actie!
  Ik loot graag mee, want met scheiding waar ik nu midden in zit zou een verrassingspakketje erg welkom zijn.

 9. Super leuk ik hoop dit kerstpakket onder mijn kerstboom te vinden.

 10. Wat lief en leuk dat je dit doet. Past helemaal bij de kerstgedachte. Verrassingen, ik ben er dol op! altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken, daarom loot ik graag mee.

 11. Maak graag een kansje op een pakket heb het net in mijn story gedeeld op insta (muisjemuis_)

  En wat er in zit ‍♀️ kerstkransjes?

 12. Oh spannend! Hier maak ik graag kans. Al jaren zelf geen kerstpakket gehad en dat is eigenlijk wel heel gezellig om te krijgen. Ik denk dat er stickers inzitten voor bullet journal.

 13. Zo ontzettend leuk om kans te mogen maken op een spannend kerstpakket!! Ik kan me de laatste keer dat ik er een gekregen heb niet eens meer heugen, des te leuker is het om mee te mogen doen 🙂 het idee alleen is al super feestelijk!! Ik like je pagina op fb, op instagram, op twitter en heb je berichten verder gedeeld en geretweet – ik ga duimen voor ons gezin, het zou helemaal SUPER zijn!!!

 14. wat ik denk dat erin zit? ik heb werkelijk waar geen idee 😉 maar kwa dingetjes die ik op je blog voorbij zie komen verwacht ik wel dat het aansluit op mijn smaak. Nu maar flink duimen want alleen door te winnen kom ik erachter wat er inzit. 😉

 15. Ik doe graag mee. Toen ik nog werkte vond ik het uitpakken van een kerstpakket altijd een feestje. Niet weten wat er uit komt en of je het ooit zult gebruiken…. Elk jaar weer spannend. Stiekem hoop ik op een goed boek of tijdschrift en een lekkere douchegel om tijd voor mijzelf te nemen!

 16. Wat leuk!!! Ik heb echt geen idee wat erin zou zitten, maar ik word wel blij van dingen die ik op je blog voorbij zie komen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat je één van ‘ons’ heel erg gelukkig gaat maken!

 17. Ook deze winactie is ontzettend mooi❤️ De echte kerstgedachte om iets weg te geven! Ik maak graag kans dus ik deel en volg met veel plezier!!

Comments are closed.