Kerstpakket winactie | 5 & 6 My favorites

kerstpakket winactie

Ik kon het niet laten, ook dit jaar keren de kerstpakket winacties terug! Maar liefst 9 pakketten heb ik kunnen samenstellen en ik hoop dan ook weer een aantal van mijn lieve lezers heel blij te mogen maken. Dit jaar geen aankondiging maar gelijk de winacties online, dus houd mijn blog goed in de gaten want de andere acties komen ook snel online. Maar nu eerst alle informatie over deze kerstpakket winactie 5 & 6 My favorites.

Ik trap af met 2 goed gevulde pakketten waar ik 2 van jullie heel blij mee wil maken. Hoe je kans maakt op één van deze 2 pakketten en wat je kunt gaan verwachten, dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Het kerstpakket

Waar ik vorig jaar nog druk bezig was om 8 pakketten samen te stellen, ging dat dit jaar echt heel makkelijk en snel. Ik laat nu 2 pakketten zien (eigenlijk zoals ik het vorig jaar ook deed, zo worden het geen 9 losse artikelen maar kan ik ze inkorten tot 5 artikelen die online komen). En ook zoals andere jaren ga ik niet verklappen wat er allemaal in de pakketten zit. Op die manier is het echt een cadeau voor degene die hem straks thuisbezorgd krijgt.
kerstpakket winactie

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?
Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Maak de volgende zin af; Kerst is voor mij……

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram (www.instagram.com/liefscarolien)
– Volg mijn facebook pagina (www.facebook.com/liefcarolien)
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot woensdag 18 december 20.00uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Wat denk jij dat er in deze pakketten zit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

20 thoughts on “Kerstpakket winactie | 5 & 6 My favorites

 1. Kerst is voor mij samen zijn met mijn gezin. Stilstaan hoe goed we het hebben. Een ander dat ook gunnen. En extra van elkaar genieten deze dagen.

 2. Geweldig maak er graag kans op

  Kerst is voor mij gezelligheid samen met mijn gezin en familie. Dit jaar heb ik de 1e keer vrij met kerst en Dat is extra genieten van elkaar.

  1. Kerst is voor mij samen zijn met mijn ouders, zus en onze partners! Vieren dat mijn vader eindelijk genezen is van kanker, even beseffen wat we allemaal mee hebben gemaakt en even genieten van een periode van rust met elkaar!

   1. Kerst betekent voor ons sfeer, gezelligheid, warmte, liefde en dankbaarheid. Samenzijn met de mensen waar we van houden en onze waardering naar ze uitspreken. Ons huis gezellig en licht maken in deze donkere dagen. Maar ook het helpen van medemensen die het zwaar hebben met kerst financiël en/of emotioneel. Op visite gaan met zelfgebakken kerstkoekjes en zoonlief kijkt altijd zijn speelgoed na en pakt speelgoed in waar hij niet meer mee speelt en geeft dat aan kinderen die anders van de kerstman geen cadeautje konden krijgen.

    En heb echt geen idee wat er in kan zitten laat me verassen maar vast ook iets lekkers om te snoepen ☺️

 3. Kerst is Kerstmis
  het feest
  van vergeven
  Een nieuwe start
  om verder te leven
  Het voelt fijn
  maar wees eerlijk
  zo zou het toch
  elke dag moeten zijn?

 4. Kerst is voor mij fijn samen zijn met het gezin (familie), spelletjes spelen, wandelen, lekker eten en snoepen en fijn bijkomen van een drukke periode op het werk.

 5. Kerst is dit jaar voor mij het begin van mijn vakantie waar ik na weer een jaar hard werken altijd erg naar uit kijk! En in het nieuwe jaar er weer fris tegenaan!

 6. Kerst is voor mij werken. Een leuke kerst geven aan de cliënten die niet vanzelfsprekend bij familie kunnen zijn en wij als begeleiders een belangrijke rol hebben in hun leven, geweldig dan toch om ook op deze dagen met ze te zijn!

 7. Kerst is voor mij de mooiste tijd van het jaar, want dan zijn al mijn kinderen en kleinkinderen weer eens allemaal gezellig bij elkaar. We maken er dan een leuke Eerste Kerstdag van met cadeautjes voor de kleinkinderen onder de Kerstboom. Heel graag doe ik mee voor dit leuke Kerstpakket en ik heb geliked en geloved op bloglovin.

 8. Kerst is voor mij samenzijn. Stilstaan bij wat we wel hebben en er voor elkaar zijn. Ook staan we even stil bij de dierbare die er niet meer zijn. En is iedereen welkom, want niemand wilt met kerst alleen zijn, een extra bordje is er zo bijgezet.
  Kerst is gezelligheid, samen eten , spelletjes doen en een kerstfilm kijken. Cadeautjes krijgen maar vooral ook geven, en daarbij gaat het niet om de waarde maar om het gebaar. Ik kan niet wachten totdat het weer kerst is, de lichtjes, versierde straten en huizen, ik hou er van.

  Ook vast weer een leuk pakket, ik maak graag weer kans 🙂

 9. Kerst is voor mij, damen zijn met de mensen, waar ik van houd en zoveel mogelijk genieten van elkaar

 10. Wat een fijne actie!

  Ik vind het gewoon altijd fijn om met vrienden en familie samen te zijn. Maar nu is iedereen vrij en is alles gemoedelijker dan door de rest van het jaar! Ik wens je fijne feestdagen!

 11. Kerst is voor mij… een moment om te genieten met mijn gezin en familie. Het jaar bespreken en genieten van alle kinderen.

 12. Kerst is voor mij samenzijn met de belangrijkste mensen in je leven! Er zijn zo weinig momenten dat je even allemaal samen bent. Met Kerst blikken we ook altijd even terug op het afgelopen jaar en zijn we dankbaar voor alle mooie momenten! Minder fijne gebeurtenissen hopen we achter ons te laten, zodat we tevens kunnen vooruitblikken op een mooi 2020!

Comments are closed.