Kerstpakket winactie | 3 & 4 Feel special today

kerstpakket winactie

Ik kon het niet laten, ook dit jaar keren de kerstpakket winacties terug! Maar liefst 9 pakketten heb ik kunnen samenstellen en ik hoop dan ook weer een aantal van mijn lieve lezers heel blij te mogen maken. Dit jaar geen aankondiging maar gelijk de winacties online, dus houd mijn blog goed in de gaten want de andere acties komen ook snel online. Maar nu eerst alle informatie over deze kerstpakket winactie 3 & 4 Feel special today.

Ik trap af met 2 goed gevulde pakketten waar ik 2 van jullie heel blij mee wil maken. Hoe je kans maakt op één van deze 2 pakketten en wat je kunt gaan verwachten, dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Het kerstpakket

Waar ik vorig jaar nog druk bezig was om 8 pakketten samen te stellen, ging dat dit jaar echt heel makkelijk en snel. Ik laat nu 2 pakketten zien (eigenlijk zoals ik het vorig jaar ook deed, zo worden het geen 9 losse artikelen maar kan ik ze inkorten tot 5 artikelen die online komen). En ook zoals andere jaren ga ik niet verklappen wat er allemaal in de pakketten zit. Op die manier is het echt een cadeau voor degene die hem straks thuisbezorgd krijgt.
kerstpakket winactie

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?
Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Deel mijn bericht op één van je social media kanalen en tag mij hierin

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram (www.instagram.com/liefscarolien)
– Volg mijn facebook pagina (www.facebook.com/liefcarolien)
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot woensdag 18 december 20.00uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Wat denk jij dat er in deze pakketten zit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

27 thoughts on “Kerstpakket winactie | 3 & 4 Feel special today

  1. Wat zou het leuk zijn om een kerstpakket voor mijn oma (96) te winnen!

 1. Dat zou wel tof zijn, ik ben dol op verrassingen! Zelf vind ik een body oil altijd wel erg fijn.

 2. Oh wat leuk! Verrassingen. Ik maak zeker graag kans. Gezellig in de decembermaand

 3. Ik ben gek op verrassingen en lijkt me geweldig om zo’n leuk kerstpakket te ontvangen. Zo leuk dat je nog niet weet wat erin zit.

 4. Spannend maar heel erg leuk. Ik doe graag mee! Ik zou het zo leuk vinden mijn kids de ervaring te mogen geven om zo’n kerstpakket uit te mogen pakken.

 5. Ik krijg niet zo vaak een verrassing, dus deze keer laat ik mij graag verrassen.
  Verrassingen maken de Kerst juist gezellig.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 6. graag doe ik ook weer mee met pakket 2 en/of 3 🙂
  ik ben zo benieuwd wat erin zit 😉

  1. Maak graag een kansje op een kerstpakket heb hem net gedeeld op insta in mijn stories (muisjemuis_)

 7. Ben gek op verrassingen, dus ja ik zou zeggen verras me maar

 8. Oh wat ontzettend leuk dat je zo’n mooi pakket weggeeft in deze feestelijke maanden! Ongeacht wat er in de doos zit… het uitpakken van een cadeautje is altijd spannend! Wat ik denk dat erin zit? Ik heb echt geen idee! Maar gezien je leuke blog ben ik overtuigd van een leuke inhoud! 🙂

  Liefs, Chantal

 9. Super leuk dat er dit jaar weer een giveaway is. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Het jaar is bijna voorbij en ik wil haar in het zonnetje zetten. Veel succes met het kiezen van een winnaar en alvast een fijne kerst!!

Comments are closed.