Kerstpakket winactie | 1 & 2 Een cadeautje voor jou!

kerstpakket winactie

Ik kon het niet laten, ook dit jaar keren de kerstpakket winacties terug! Maar liefst 9 pakketten heb ik kunnen samenstellen en ik hoop dan ook weer een aantal van mijn lieve lezers heel blij te mogen maken. Dit jaar geen aankondiging maar gelijk de winacties online, dus houd mijn blog goed in de gaten want de andere acties komen ook snel online. Maar nu eerst alle informatie over deze kerstpakket winactie 1 & 2 Een cadeautje voor jou!

Ik trap af met 2 goed gevulde pakketten waar ik 2 van jullie heel blij mee wil maken. Hoe je kans maakt op één van deze 2 pakketten en wat je kunt gaan verwachten, dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Het kerstpakket

Waar ik vorig jaar nog druk bezig was om 8 pakketten samen te stellen, ging dat dit jaar echt heel makkelijk en snel. Ik laat nu 2 pakketten zien (eigenlijk zoals ik het vorig jaar ook deed, zo worden het geen 9 losse artikelen maar kan ik ze inkorten tot 5 artikelen die online komen). En ook zoals andere jaren ga ik niet verklappen wat er allemaal in de pakketten zit. Op die manier is het echt een cadeau voor degene die hem straks thuisbezorgd krijgt.

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?
Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Maak de volgende zin af; Kerst is voor mij……
kerstpakket winactie

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram (www.instagram.com/liefscarolien)
– Volg mijn facebook pagina (www.facebook.com/liefcarolien)
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot woensdag 18 december 20.00 uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Wat denk jij dat er in deze pakketten zit?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

23 thoughts on “Kerstpakket winactie | 1 & 2 Een cadeautje voor jou!

 1. Kerst is voor mij een moment van samen zijn met je dierbaren. Een gezellige tijd samen hebben en echt even tijd maken voor die ander. Helaas moet ik om het jaar met kerst werken dus het ene jaar vier ik kerst uitgebreid met familie en vrienden en het jaar erop maak ik het gezellig voor de cliënten.

 2. Kerst is voor mij het moment om heerlijk samen te zijn met mijn man en kinderen. Te genieten van onze eigen tradities. Ze in de watten te leggen. Genieten van de lichtjes. De versieringen. De lekkere hapjes. De film op netflix samen. Daarnaast komt mijn familie dit jaar bij ons. Ook die mag ik gaan verwennen. Zo gezellig dat ze bij ons komen.

 3. Kerst is voor mij een zeer belangrijk moment. Samen zijn met de belangrijkste mensen voor mij en mooie herinneringen maken. 5 jaar geleden had tweede kerstdag een zwart randje voor ons omdat wij toen afscheid moesten nemen van mijn opa. Daardoor vind ik het nog belangrijker om dan bij elkaar te zijn, zodat we nog wel het kerstgevoel krijgen! Maar kerst is voor mij ook gezellige decoratie, overal lichtjes, cadeautjes kopen voor anderen, kerstkaartjes versturen, kerstmuziek volop draaien en vergeet de klassieke kerstfilms niet! Ik hou van de kerst en vind ik echt de leukste periode van het jaar

 4. Kerst is voor mij samenzijn. Stilstaan bij wat we wel hebben en er voor elkaar zijn. Ook staan we even stil bij de dierbare die er niet meer zijn. En is iedereen welkom, want niemand wilt met kerst alleen zijn, een extra bordje is er zo bijgezet.
  Kerst is gezelligheid, samen eten , spelletjes doen en een kerstfilm kijken. Cadeautjes krijgen maar vooral ook geven, en daarbij gaat het niet om de waarde maar om het gebaar. Ik kan niet wachten totdat het weer kerst is, de lichtjes, versierde straten en huizen, ik hou er van.

 5. Kerst is voor mij nog meer tijd besteden aan leuke dingen doen met de tweeling zoals knutselen, spelletjes spelen en er na het avondeten op uit trekken om door de wijk te wandelen. Zo kunnen we genieten van de prachtige kerstverlichting van de buurtgenoten. Tja, wat zal er in zitten? Dat is altijd lastig omdat ik blij ben met alles wat je krijgt aangezien ik het zo’n lief gebaar vind. Ik ben al blij met een heerlijke thee hihi. Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

 6. Ieder jaar heeft Kerst wel iets speciaals,
  Voor de een is het een eetfestijn,
  Maar voor een ander heeft het iets sociaals.
  Herinneringen passeren de revue,
  Met Kerst meestal de fijne en goede,
  Maar we leven natuurlijk in het nu!
  We zijn dankbaar voor alles wat is geweest,
  En we hebben ook altijd een toekomstwens,
  Een daarvan is liefde, die telt het meest.
  Al heb je pijn of verdriet of ben je ziek,
  Geborgenheid door liefde, familie en vrienden,
  Maakt voor een ieder de feestdagen karakteristiek.
  Daarom wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een leven vol Liefde en geluk.

 7. Kerst is voor mij op bezoek gaan naar de familie van mijn man in Engeland. Enige keer per jaar dat we ze zien, helaas ook erg duur dus de zomervakantie schiet er vaak bij in

 8. Kerst is voor mij stilstaan bij het afgelopen jaar en vooruit kijken naar volgend jaar. Samen met ons gezin en de rest van onze familie.

 9. Ik doe mee! Er zit natuurlijk een schoonmaakpakket in…
  Kerst is voor mij familie (met gemengde gevoelens), warmte, knusheid, lichtjes, gezellig, feest.
  2e kerstdag pyjamadag voor iedereen en kaasfondue.

 10. Kerst is voor mij even bijkomen na een paar drukke maanden. Thuis en op het werk zijn deze weken echt pieken, gelukkig is het wel gezellig. Verder staat kerst voor mijn in het teken van tijd hebben voor je gezin, je hele familie lekker eten, spelletjes doen, netflixen, wandelen, de dr. Denker kerstpuzzel. Kortom gewoon ongedwongen samenzijn en doen waar je zin in hebt.
  Wat er in het pak zit? Ik laat me graag verrassen, ik denk/hoop een showergel van de Bodyshop.

 11. Kerst is voor mij werken en een leuke kerst hebben met clienten die geen familie hebben of daar om een of andere reden niet naar toe kunnen

 12. Kerst is voor mij de tijd van bezinning en genieten. Mijn zegeningen tellen die ik in het afgelopen jaar gekregen heb en ook stilstaan bij de moeilijke momenten. Daarnaast voorbereiden op het nieuwe jaar, met nieuwe plannen. Verder geniet ik graag samen met m’n lief van onze tijd samen. Door het jaar heen vergeten we weleens stil te staan. Dat doen we met Kerst.

 13. Kerst is voor mij pure ellende, het enige wat ik er leuk aan vind is het eten, dat je vrij bent en dat het maar 2 dagen per jaar duurt 😉 Voor de rest word je geleefd en zijn mensen gepikeerd als blijkt dat je niet mee wil doen aan al die onzin! Heb elkaar het hele jaar lief, niet alleen die 2 dagen rond het eind van het jaar. Hypocriet gedoe!

 14. Kerst is voor mij, gezellig samen zijn in harmonie met mijn kinderen en kleinkinderen en cadeautjes voor de kinderen.
  Ik volg op Bloglovin en ik doe graag mee.

 15. Kerst betekent voor ons sfeer, gezelligheid, warmte, liefde en dankbaarheid. Samenzijn met de mensen waar we van houden en onze waardering naar ze uitspreken. Ons huis gezellig en licht maken in deze donkere dagen. Maar ook het helpen van medemensen die het zwaar hebben met kerst financiël en/of emotioneel. Op visite gaan met zelfgebakken kerstkoekjes en zoonlief kijkt altijd zijn speelgoed na en pakt speelgoed in waar hij niet meer mee speelt en geeft dat aan kinderen die anders van de kerstman geen cadeautje konden krijgen.

  En heb echt geen idee wat er in kan zitten laat me verassen

 16. Kerst is voor mij altijd een beetje dubbel. Aan de ene kant vind ik het wat eenzaam (ben alleenstaand) en is het een dure maand voor iemand met een uitkering. Aan de andere kant geniet ik erg van de warme sfeer en gezellige tijd met kaarsen en donkere avonden. Ook helpt het om bezig te zijn met het maken van een kerstpakket voor iemand die het minder goed heeft dan ikzelf. Dan zie je waar je allemaal dankbaar voor kunt zijn en geniet ik van de blijdschap die ik bij anderen breng.

 17. Kerst is voor mij samen zijn en zoveel mogelijk genieten van en met elkaar.

 18. Kerst is voor mij … Dit jaar nog belangrijker dan andere jaren. Ik zit midden in een burn out en heb mijzelf jaren voorbij gelopen. Ik leer nu pas wat belangrijk is, vooral wie!! Altijd maar door en doorgegaan. Wat zal ik nog meer genieten deze kerst met mensen die mij echt lief zijn!

 19. Kerst is voor mij samenzijn met de belangrijkste mensen in je leven! Er zijn zo weinig momenten dat je even allemaal samen bent. Met Kerst blikken we ook altijd even terug op het afgelopen jaar en zijn we dankbaar voor alle mooie momenten! Minder fijne gebeurtenissen hopen we achter ons te laten, zodat we tevens kunnen vooruitblikken op een mooi 2020!

Comments are closed.