Kerstpakket 4 | Blog winactie

blog kerstpakket, kerstpakket, winactie

Ja ja, daar is hij dan! Mijn kerstpakketten winactie! Ik heb hier 2 goed gevulde pakketten met het thema ‘bloggen’ waar ik 2 van jullie heel blij mee wil maken. Hoe je kans maakt op één van deze 2 pakketten en wat je kunt gaan verwachten, dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Iets waar ik het hele jaar naar toe leef, de winactie met kerst. Dit jaar is het mij gelukt om maar liefst 8 pakketten samen te stellen waar je op dit moment naar de eerste 2 pakketten aan het kijken bent. Ik shopte behoorlijk en ik vind zelf dat ik goed gevulde dozen heb gemaakt waar ik zelf blij van wordt en daardoor hopelijk jij straks ook!

Het blog kerstpakket

blog kerstpakket, kerstpakket, winactie
Al snel wist ik dat ik ook een pakket wilden samen stellen voor de blogger. Er doen tegenwoordig nog maar weinig bloggers mee aan winacties maar met dit kerstpakket heb je wel iets heel waardevols in handen. Kleine spoiler; je krijgt namelijk mijn softcover boek ‘Bloggen doe ik zo!’ waarin allerlei praktische en vooral handige informatie staat die jij bij het bloggen kunt gebruiken. Naast mijn boek zitten er natuurlijk ook andere items in. Denk aan items die je kunt reviewen of gebruiken om jezelf even te verwennen. Maar je vind ook nog een ander item uit mijn webshop in dit kerstpakket. Een leuke mix van producten waar ik jou hopelijk heel erg blij mee ga maken!

Voor het eerst heb ik niet geteld wat de precieze waarde is van de doos (daar gaat het toch ook niet om eigenlijk?) maar heb ik vooral gekeken naar hoe vol ik de doos kan maken met zoveel mogelijk leuke, handige en mooie producten. Er zit een mooie afwisseling in van producten (vind ik zelf).

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?


Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Deel mijn bericht op één van je social media kanalen en tag mij hierin

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram
– Volg mijn facebook pagina
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot zondag 16 december 20.00uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Ik wens iedereen heel veel succes!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

29 thoughts on “Kerstpakket 4 | Blog winactie

 1. Goedemorgen oh wat gaaf wens iedereen héél veel geluk super lief dat jij wederom een super gave pakket samen gesteld heb net als vorig jaar zo lief echt een feest bij jou Carolien☄

  Waag graag een kansje voor mijn lieve vriendin linda zei is een blogger van mommy lifestyle

  Uiteraard volg ik jou op alle kanalen
  Twitter geretweet
  En jou getagt
  En gedeeld via facebook

 2. Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een prachtig kerstpakket willen winnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij Van een kerstpaket voor de feestdagen wordt iedereen mega blij Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen

 3. Ik doe zeker graag nog een keer mee! Ik volg je op twitter en facebook en zal de tweet retweeten. Ik als blogger doe zeker graag mee aan een blog winactie met blog stuff 🙂

 4. Ik doe graag weer een kans maken . Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden naar dit pakket! Is altijd leuk…. Verrassingen!!! Misschien zit er wat bij voor mijn dochter

 5. Fijne zondag en ook met deze mooie kerstactie doe ik graag mee!
  Wat een verwennerij allemaal

 6. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee om dit pakket te winnen. Tof dat je dit elk jaar doet. Fijne dag vandaag!

  Ik volg je overal en zal ook even retweeten.

 7. Superleuk!! Ik doe graag mee en volg je via Facebook en Instagram!
  Ga vooral door met deze leuke acties! Ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!!

 8. Daar wil deze mama (voorheen barbie, momenteel Ma Flodder) wel eens een duikje in nemen, tijd voor wat heerlijke me-time! Heb geen Instagram en Twitter, maar ga hier wel andere dames stalken!

 9. Ooooh, ik vond de andere pakketten al leuk voor zover ik wat kon zien haha maar deze vind ik toch wel helemaal te gek. Vooral het boek zou ik graag willen lezen.

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: @lindaenbjorn
  Instagram: @lindaenbjorn

  l_raaymakers@msn.com

 10. Ik doe graag mee voor het blog pakket. Hopelijk kan ik mijn website/blog lanceren rond de kerst.
  Leuke winactie! Gaaf dat je al lang blogger bent.

 11. Zoals bij je andere winactie kom ik hier ook even langs om mee te doen.. Super leuk dat je dit doet. Ik volg je natuurlijk al veel langer met melissaschrijft

 12. Hallo, wat leuk dat je aan de bloggers denkt. Die mogen ook zeker winnen.
  Als lezer van diverse blogs en gastblogger van reistipsmetkids.nl doe ik graag mee.
  Krijg zelf geen kerstpakket (werk als gastouder) maar lijkt mij erg leuk om verrast te worden.
  Mvg

 13. Hoi ik wil ook bloggen maar ben op zoek naar een goede thema en inspiratie. Als deze pakket min eraan kan helpen zou ik je echt dankbaar zijn.

 14. Wat een leuke actie! Doe op de valreep nog even mee! Zeer benieuwd waar het pakket uit bestaat!

 15. ⭐️ Ik doe heel graag mee voor een mooi pakket! ⭐️

  Aangezien ik zelf alle cadeautjes voor iedereen koop, zou ik super blij zijn ook eens verrast te worden.

  ⭐️
  Alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019!⭐️

Comments are closed.