Kerstpakket 3 | DIY winactie

DIY kerstpakket, kerstpakket, winactie

Ja ja, daar is hij dan! Mijn kerstpakketten winactie! Ik heb hier 2 goed gevulde pakketten met allerlei DIY producten waar ik 2 van jullie heel blij mee wil maken. Hoe je kans maakt op één van deze 2 pakketten en wat je kunt gaan verwachten, dat lees je natuurlijk in dit artikel. Een kerstpakket is een cadeautje met verrassingen dus de precieze inhoud geef ik niet prijs, die mag jij thuis gaan ontdekken! Doe jij mee?

Iets waar ik het hele jaar naar toe leef, de winactie met kerst. Dit jaar is het mij gelukt om maar liefst 8 pakketten samen te stellen waar je op dit moment naar de eerste 2 pakketten aan het kijken bent. Ik shopte behoorlijk en ik vind zelf dat ik goed gevulde dozen heb gemaakt waar ik zelf blij van wordt en daardoor hopelijk jij straks ook!

Het DIY kerstpakket

DIY kerstpakket, kerstpakket, winactie
Voor deze 2 pakketten was ik het langste opzoek naar leuke items. Gek eigenlijk hé! In de 2 dozen zit zoals bij de andere pakketten ook een totaal andere inhoud, sommige items zijn hetzelfde qua inhoud maar hebben dan een andere kleur of patroon. Met dit pakket kun jij creatief bezig zijn en heb je ook hebbe dingetjes om creatief te kunnen bezig zijn. Denk aan stickers, pennen maar ook items die van mijn eigen webshop komen. (Zelfs items die nog niet op de webshop staan!) In ieder geval krijg je een pakket waar je lekker mee aan de slag kunt. Misschien inspireert het jou wel tot het maken van iets leuks!

Voor het eerst heb ik niet geteld wat de precieze waarde is van de doos (daar gaat het toch ook niet om eigenlijk?) maar heb ik vooral gekeken naar hoe vol ik de doos kan maken met zoveel mogelijk leuke, handige en mooie producten. Er zit een mooie afwisseling in van producten (vind ik zelf).

Hoe kun je één van deze 2 pakketten winnen?


Wat kun je doen om kans te maken op één van deze pakketten (moeten vind ik een raar woord maar je snapt vast wat ik bedoel!):
– Laat een reactie achter hieronder dit artikel (dus niet via social media) dat je mee doet met een geldig emailadres waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
– Maak de volgende zin af; Ik wordt blij van……

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
– Volg mij op Instagram
– Volg mijn facebook pagina
– (Re)tweet dit bericht op Twitter
– Delen is lief!
– Verzin iets origineels

De winactie loopt tot zondag 16 december 20.00uur. Daarna wordt de winnaar gekozen doormiddel van loting en zal de winnaar zo snel mogelijk een mail ontvangen. Ik streef erna om de pakketten voor de kerstdagen bij de winnaar thuis te hebben.

Ik wens iedereen heel veel succes!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

27 thoughts on “Kerstpakket 3 | DIY winactie

 1. Goedemorgen!!! Wat een prachtige prijzen!! Ik doe graag mee natuurlijk . Ik volgde je al op verschillende kanalen maar ik heb geen Twitter . Ik probeer het toch maar!! Heel leuk voor de kerstdagen onder de boom te leggen als cadeau voor mijn dochter . WT zal ze kijken!!!. En blij zijn natuurlijk

 2. Ik hou wel van een verassing en kleine snuisterijen. Net zoals een monster doos. Ik doe graag mee met je zelf gezochte en gekochte doos. Ben erg benieuwd. Lekker samen uitpakken met mijn dochter.

  1. Ik wordt blij van mijn dochter als ik haar zie genieten bij de kerstshow. Of buiten met al die versierde huizen.

 3. Fijne feestdagen alvast en ik loot graag mee!
  Ik ben namelijk graag creatief bezig en dol op verrassingen.

 4. Hoi hoi wat ontzettend lief wauw ik vind het wel super super super gaaf van je dat jij dit doet.
  Uiteraard volg ik jou en via Twitter yessucakoot1

  Waar ik blij van word is dat wij het goed hebben, en dat wij met heel ons familie kerst kunnen vieren en dankbaar dat wij iedereen nog hebben en uiteraard cadeautjes uitpakken daar word iedereen ontzettend gelukkig van toch?
  Nou ik wel hoor, hoe groot of de waarde van iets is maak mijn niet uit,ik ben met alles zeer te vrede over.
  Uitraard doe ik ook dit keer mee meid hartstikke lief dat jij dit doe

  Veel luefs en een fijn weekend Carolien

 5. Ik wil graag meedoen! Ik wil voor mijn moeder nog meer bullet journal pagina’s maken, en veel is al opgegaan. Dus DIY spullen zouden zeker fijn zijn 🙂 Ik volg je op insta en facebook en zal de tweet retweeten 🙂

 6. Ik word heel blij van verrassingen! Daarom waag ik graag een kansje voor zo’n superleuk en verrassend DIY pakket

 7. Ik word blij van een vrije dag waarin ik kan doen wat ik wil!

 8. Ik word blij van het samen zijn met mijn gezin en vooral als mijn 2 dochters er ook mogen zijn.

 9. Wat een leuke actie! Ik word blij als mijn dochter blij is.. die dol is op alles wat met diy te maken heeft. Dus dit pakket zou ons erg gelukkig maken!

  Ga vooral door!

  Groetjes Marloes op den Dries

 10. Ik word blij van de kleine dingen in het leven, zoals de glimlach van een kind. Of een heerlijke wandeling en ook van leuke cadeautjes krijgen en geven

 11. Super leuk en deze creabea maakt ook maatvast graag kans

 12. Ik word blij als mensen ‘ik word’ niet met dt schrijven. Ik doe mee aan de verloting.

 13. Ik doe heel graag mee. Ik word blij van de hele kerstsfeer in het dorp hier. En stiekem word ik niet blij van ‘ik wordt’, hihi.

 14. Ik doe graag mee, want ik word blij van Frobelen en tekenen 🙂

 15. Ik schrijf hem lekker even zonder schrijffout haha, ik word blij van mijn dochtertje en gezellig samen zijn met mijn gezin.

 16. Echt geweldig dit.

  Ik word blij van… mijn hond. Ze is gewoon veel te lief en ik moet elke dag wel om haar lachen. Alleen al als ik haar in gekke houdingen op de bank zie relaxen. Daar kan ik zo van genieten en word ik zo blij van. Of als ik haar zie genieten van een lekker koekje of een nieuw speeltje dat ik voor haar heb gekocht. Als ik complimentjes over haar krijg, hoe mooi of lief ze is. Of als ze op haar manier om aandacht komt vragen. Mijn hond maakt me gewoon blij 😀

 17. Wat lief dat je dit doet ! Ik zit veel thuis en vind het dan leuk om te Do it your self-en .
  Ik maak dan ook graag kans op zo’n leuk pakket 🙂 Volgens mij volg ik je overal al wel.

 18. Ik word blij van…verrassingen 😉 verrassingen kunnen cadeautjes zijn, maar ook een spontane glimlach van iemand van wie je het net niet verwacht, een kusje van mijn zoontje, het zonnetje op mijn gezicht, fluitende vogeltjes, een kwispelende hond die op je af komt lopen
  Mijn goede voornemen voor 2019 is om van nog meer kleine dingen te gaan genieten. Er is zoveel moois op de wereld, als we dat allemaal nou nog net iets meer zouden gaan zien, wie weet…?!

 19. Ik word blij van de zon die doorbreekt op een regenachtige dag of de vogeltjes die ’s ochtends vroeg fluiten, maar nog blijer word ik als ik zie dat de mensen van wie ik hou genieten.

 20. ⭐️ Ik wordt blij van mijn gezin. Mijn man en zoon die samen gitaar spelen en mijn tweelingdochters die een sneeuwpop maken. Wat een geluk is het toch om zo’n mooi gezin te hebben.⭐️

  Aangezien ik zelf alle cadeautjes voor iedereen koop, zou ik super blij zijn ook eens verrast te worden.

 21. ⭐️ Ik wordt blij van mijn gezin. Mijn man en zoon die samen gitaar spelen en mijn tweelingdochters die een sneeuwpop maken. Wat een geluk is het toch om zo’n mooi gezin te hebben.⭐️

  Aangezien ik zelf alle cadeautjes voor iedereen koop, zou ik super blij zijn ook eens verrast te worden.

Comments are closed.