Kerstoutfit

Nog precies een week en dan is het alweer Kerst! Het leek me leuk om vandaag nog een last minute outfit uit te gaan kiezen, want ik weet totaal niet wat ik aan wil doen met kerst. Daarom ging ik opzoek naar wat inspiratie en laat ik je vandaag in dit artikel zien, voor welke outfits ik ben gegaan.
Met kerst ga ik normaal gesproken altijd voor een zwart jurkje. Ik vind dat altijd erg mooi staan, en het geeft een wat luxere uitstraling. Ik ging voor mijn inspiratie op zoek naar de jurkjes bij Esprit. Daarom zet ik hieronder een aantal inspiratie afbeeldingen op een rijtje. Ik ben in eerste instantie weer gegaan voor een zwart jurkje. En kies hierbij een mooie ketting als accessoire.

Esprit / Fijne chiffonjurk met sierstenen
Links: Een fijne Chiffon jurk met siersteentjes. Dit jurkje is heel speels en je kan er veel kanten mee op. Combineer het met een leuk gekleurd jasje, een zwarte panty en wat mooie opvallende sieraden.

EDC / Jurk van elegante kant en jersey Esprit / Kanten jurk met chiffon band
Links: Een kanten jurk met lange mouwen. Met deze outfit ben je bijna klaar. Nog een paar mooie oorbellen, en een armband en is outfit zeker geslaagd. Doordat de mouwen een aantal doorzichtige plekken heeft, is de outfit niet zo saai en toch redelijk opvallend.
Rechts: Weer een kanten jurk met een chiffon band. Deze jurk heeft geen mouwen en kun je perfect combineren met een jasje. Wat ik mooi vind aan deze jurk is dat de achterkant ook een doorschijnend gedeelte heeft en een knoopje waarbij je de jurk dicht maakt. Ook erg mooi dat hij een onderrok heeft en daaroverheen los vallend kant.

En als laatste wil ik nog 2 jurken delen, die niet zwart zijn maar wel heel leuk voor de feestdagen.
Esprit / Gemêleerde jurk van jerseyEsprit / Diamond jacquard kokerjurk
Links: Dit jurkje vind ik echt heel erg schattig. Die omgeslagen mouwtjes en het detail bij de hals vind ik persoonlijk echt prachtig. Dit jurkje zou ik niet alleen met kerst aan doen, maar ook als ik feestje heb, of als ik een dagje weg ga.
Rechts: Zelf zou ik niet zo snel zo’n jurkje kiezen. Het is toch een vrij druk patroon, maar op de foto ziet hij er zo mooi uit. Ik vind zo’n jurk ook heel mooi voor een bruiloft.

Weten jullie al wat je aan gaat doen met de kerstdagen? Wordt het een jurkje of doe je een andere leuke outfit aan?
handtekening carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “Kerstoutfit

    1. Dankje! Ja ook erg mooi! Even een tip voor de volgende keren als je wilt reageren. Je zet nu steeds je link van je blog in de reactie zelf. Daardoor komt de reactie steeds in mijn spam box, en kan ik hem pas plaatsen nadat de link weg is. Anderen kunnen op jou blog komen omdat je bij url al je link invult. Meer is dus niet nodig 🙂

  1. Zwart is eigenlijk altijd perfect! Hoewel ik bordeaux rood ook altijd goed vindt staan. Ik ga waarschijnlijk niet eens een jurkje dragen :O

Comments are closed.