Kerstoutfit? Vanaf nu ben je in 1 keer klaar!

Kerstoutfit, opposuits, festive girl, fancy fireworks,

Het is misschien wel een beetje een luxe probleem, niet weten wat je met de feestdagen moet dragen. Normaal trek ik een jurkje aan of een gekke kersttrui. Maar dit jaar heb ik een compleet andere kerstoutfit waarmee je vanaf nu in 1 keer klaar mee bent. Samen met mijn jongste broertje kozen wij een complete kerstoutfit uit die wij deze feestdagen gaan dragen. Voor elke kerstoutfit wij dit jaar hebben gekozen, dat zie je natuurlijk in dit artikel.

Allereerst vond ik het heel erg lastig om de perfecte foto’s uit te kiezen. Je kunt je misschien voorstellen dat ik echt hilarische foto’s hiertussen had zitten die ik echt niet kon gaan gebruiken. Maar gelukkig heb ik wel een aantal foto’s waarbij zowel de kerstpakken als wijzelf leuk op de foto staan.

Een kerstoutfit van Opposuits

Kerstoutfit, opposuits, festive girl, fancy fireworks,
Festive Girl
Ik koos voor mezelf deze hele gave groene kerstoutfit uit. Het pak heeft een jasje en een rok in dezelfde print. De print heeft kerstboompjes, hertjes, sneeuwvlokjes en is heerlijk opvallend. Hiermee ga je bij een kerstborrel of kerstdiner echt de show stelen! De stof is erg zacht en heeft bij zowel het jasje als de rok een paarse onder stof. Bij het jasje vind ik dat wel erg fijn maar in het rokje vind ik dat wat minder. Het lijkt erg te plakken op je huid als je geen panty aan doet.
Deze vrouwelijke kerstoutfit is te koop voor 64,95euro.

Kerstoutfit, opposuits, festive girl, fancy fireworks,
Fancy fireworks
Het meest neutrale pak uit de kerstcollectie van Opposuits. Voor mannen (zoals mijn broertje) die niet van een hele uitbundige kleur houden is er dus ook een zwart pak met een printje voor de feestdagen. Dit pak is zwart en heeft gouden elementen als een champagne glas en vuurwerk. Te combineren met allerlei kleuren overhemden eronder (dus leef je uit!). Mijn broertje combineert hem met een grijze overhemd.
Deze mannelijke kerstoutfit is te koop voor 74,95euro.

Wat ik vind van deze kerstoutfits?

Kerstoutfit, opposuits, festive girl, fancy fireworks,
Allereerst moet ik zeggen dat de maten van de kerstoutfits heel anders vallen als ‘normale’ maten. Zo moet je echt opletten dat je 1 of 2 maten groter besteld omdat het anders niet past. Normaal heb ik een maat 36 maar heb ik voor deze kerstoutfit echt een 38 nodig (al past het jasje dan nog niet dicht). Persoonlijk vind ik dit zeker niet erg, ik ben niet echt van de dichte jasjes en vind het juist wel heel erg leuk dat het jasje open staat.
Ook bij het mannelijke pak is bij een maatje groter (niet helemaal passend), zo is de broek heel erg strak bij de heupen maar veel te groot bij de bovenbenen en onderbenen. Verder valt het jasje ook nog groot uit. Het is dus zeker even goed puzzelen (en contact opnemen) welke maat je moet kiezen voor deze pakken. Wel vind ik ze echt heel erg leuk en ideaal voor de feestdagen. Je bent in 1 keer klaar en kunt er een aantal jaren van genieten! Naast deze pakken heeft Opposuits nog veel meer soorten pakken en voor ieder iets wils!

Weet jij al welke outfit jij gaat dragen met de feestdagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Kerstoutfit? Vanaf nu ben je in 1 keer klaar!

Comments are closed.