Kerst accessoires – Hema en Action!

Nog maar 2,5 week en dan is het alweer zover; Kerst! Om alvast in kerst sferen te komen heb ik een lijstje gemaakt met de leukste kerst accessoires van Hema en Action. Want of je het nu wilt of niet, het is toch alweer bijna kerst en je zult er toch echt aan moeten geloven. De kerstspullen moeten van zolder. Om je een aantal leuke tips te geven heb ik een lijstje gemaakt met leuke accessoires.
Of je de kerstboom al hebt staan of niet, deze kerst accessoires kun je er altijd nog bij kopen. Leuk voor de kerstdagen, of voor de dagen ervoor of erna. Ga er eens mee knutselen, je zult zien dat er leuke dingen mee te maken zijn. Zo ga ik knutselen met doorzichtige glazen kerstballen van de Intratuin, en pak ik alvast een aantal kerstcadeautjes in die straks onder de boom komen te liggen. Ik kijk er al naar uit, en jij?

Kerst accessoires

 

Kerst accessoires
De leukste kerst accessoires
Kerstbal met veren
Megabox kerstballen roze/bruin
Megabox kerstballen blauw/eucalyptus
Kerstbal hart 2 stuks
Bord ster porselein
Ovenwant en pannenlap kerst
Glazen kerstbal
12 pak plastic ballen
Glazen kerstbal Kerstman
Glazen kersthanger
Kaarsvaasje
3 pak cadeaupapier
2 pak cadeautasjes
6 pak cadeau doosjes
4 pak cadeau zakjes

Inpak papier of cadeau tasjes/zakjes kun je prima gebruiken als decoratie tijdens kerst. Maar cadeautjes horen toch eigenlijk ook tot de accessoires tijdens de feestdagen. Ik vind het altijd zoveel leuker en gezelliger staan als er cadeautjes onder de liggen.

Welke producten vind jij het mooist?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Kerst accessoires – Hema en Action!

 1. mogge Carolien
  en ik ?
  mijn bomen staan er het hele jaar , in het bos hohoho
  heb totaal niets met kerst
  wens je veel knutsel plezier

 2. Heerlijke tijd! Vanaf vandaag kunnen we ”echt” los met de kerstversiering! Heerlijk!
  Leuke lijst met spullen. Ik bedwing mijzelf.. 😉 Wij hebben echt al veel.

  Groetjes!

 3. Vanavond de kerstboom opgetuigd, morgen even wat rode kerstballen kopen. Vind ik wel leuk wat kleur erin naast al de zilveren kerstballen!

Comments are closed.