Keramische bbq van Kamado express

keramische bbq

Ik ben dol op BBQ, en wij doen dat dan ook regelmatig in de zomer als het weer het toelaat. Al een aantal keren heb je op mijn blog BBQ artikelen voorbij zien komen, en dit keer heb ik een goede tip voor jou! Bij het barbecueën heb je natuurlijk ook een goede barbecue nodig, en die heb ik nu gevonden. Welke keramische bbq ik jou kan aanraden, dat lees je uiteraard in dit artikel.

Barbecueën is makkelijk, leuk en ontzettend gezellig. Niet alleen voor het gezin, maar ook zeker met een groep vrienden. Nu hebben wij een barbecue van de Action (waar ook niets mis mee is), maar je merkt na één zomer gebruik dat het eigenlijk zijn beste tijd heeft gehad. Een goede basis is dus heel belangrijk, en daarom ging ik op zoek naar iets wat dan wel langer mee zou gaan. En ik vond het!

Keramische BBQ

De keramische BBQ is over komen waaien uit Amerika. En het begint in Nederland ook een heuse trend te worden. Op de website Kamado express vind je een uitgebreid assortiment met keramische bbq’s met veel variatie. Voor ieder iets wils, zeg maar. Van kleine exemplaren tot hele grote, en zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren. En je kunt er zelfs de nodige accessoires bij kopen.

Op de webshop vind je verschillende soorten keramische bbq’s. Mijn oog viel direct op de ‘The bastard Large’, een compleet pakket met verschillende accessoires. Je krijgt er bijvoorbeeld een hoes, zijtafels, lekbak, grill verhoger, en een smoker box bij. Zelf heb ik daar niet zo heel veel verstand van, maar de luxe zwarte keramische uitstraling vind ik wel heel erg gaaf. Een mooie eyecatcher in de achtertuin.

Erg leuk vind ik ook de verschillende accessoires die je kunt bij kopen voor de keramische bbq. Zo kun je bijvoorbeeld een pizza set kopen zodat je pizza’s kan bakken in de bbq. Ook heel erg gaaf, en lekker natuurlijk! Maar ook een gietijzere oven, zodat je zelfs soep zou kunnen maken. Heel erg gaaf voor in de winter. Of wat dacht van je een wok, voor de heerlijkste wokgerechten. Het is allemaal mogelijk met deze bbq’s.

Kende jij de Keramische BBQ al? En wat vind je ervan? Ben je net zo’n BBQ liefhebber als ik?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Keramische bbq van Kamado express

  1. Dat is een heel mooie! Wij hebben al tijden geen BBQ meer, vond het altijd super gezellig om te doen. (van die zwoele, warme zomeravonden en dan lekker lang in de tuin zitten…)

Comments are closed.