Karmameju | Hero Age-defence pH solution 02

Karmameju Hero Age-defence pH solution 02

Dankzij de Goodiebox maak ik regelmatig kennis met nieuwe producten. Zo ook de Karmameju Hero Age-defence pH solution 02. Wat dit product precies doet, waarvoor je het allemaal kunt gebruiken en hoe ik het product heb ervaren? Dat lees je natuurlijk allemaal terug.

De mooie flacon van 200 ml van het merk Karmameju is een soort serum die de gezondheid van de huid bevordert en een natuurlijke beschermende barrière herstelt. De iedere keer als onze huid in contact komt met water, zeep of chemicaliën veranderd de pH van onze huid waardoor de huid kwetsbaar wordt. De natuurlijke beschermende barrière wordt verstoord en daar helpt de Karmameju Hero Age-defence pH solution 02! Je hebt dit product al kunnen zien bij één van de Goodiebox unboxingen.

Karmameju serum voor alle huidtypes

De iedere keer als onze huid in contact komt met water, zeep en chemicaliën wordt de pH van de huid verstoord. Door die verstoring wordt onze huid kwetsbaar. De Karmameju Hero Age-defence pH solution 02 helpt de huid om de natuurlijke pH waarde van onze huid te herstellen waardoor het bijdraagt aan een gezonde, verbeterde en versterkte huid. Zo is de natuurlijke beschermende barrière niet meer kwetsbaar. Dit product kun je dagelijks gebruiken en helpt bij vochtverlies, maar ook bij gevoeligheid van de huid, droogte of schade door omgevingsfactoren te voorkomen. Daarnaast verbeterd het de huid om te vernieuwen. Het is geschikt voor alle huidtypes en ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Ingrediënten: Aqua/water/eau, glycerin (vegetable), pentylene glycol (natural source), pectin, hydroxyacetophenone, citric acid.
Karmameju Hero Age-defence pH solution 02

Wat is pH?


De zuurgraad (pH) van ons lichaam is ongeveer 7. De schaal is tussen de 1 en 14 wat dus inhoud dat we op het midden van die schaal zitten. De pH-graad van ons lichaam ligt tussen de 7,36 en 7,44 wat betekend dat we heel licht basisch zijn. Waarbij 0 tot 3 zuur is, 4 tot 8 neutraal en 9 tot 14 basisch is. De zuurgraad wordt de hele dag beïnvloed door wat we eten en drinken. Suikers, geraffineerde granen en ook rood vlees veroorzaken tijdens het verteren en het opnemen de aanmaak van zure stoffen. Hierdoor stijgt dus de zuurgraad van ons lichaam. Als we daarentegen verse groenten en fruit eten die de zure stoffen neutraliseren, komt daar dus weer een balans in. Wil je meer lezen over hoe voeding en de pH waarde werkt, lees dan dit artikel terug. Waarbij de pH in ons lichaam kan veranderen, kan dit ook bij onze huid. Onze huid gedijt ongeveer op een pH waarde van 5, wat betekend dat onze huid dus enigszins zuur is. Onze huid kent een soort zuurmantel die bestaat uit talg en zweet uit de kleine poriën van de huid. De taak van deze zuurmantel is om de huid te beschermen. Dit gebeurt door de optimale balans tussen vocht, beschermende oliën en vitale bacteriën. Ook helpt het bij het beschermen tegen schadelijke bacteriën, schimmels, UV straling en vervuiling.

Hoe ik dit product heb ervaren?

De eerste keren was het even wennen, want het serum is nogal dun. Omdat het zo vloeibaar is, is het aanbrengen ervan soms even een dingetje. Maar eigenlijk is dat ook meteen het enige puntje wat ik als nadeel ervaar. Het serum van de Karmameju Hero Age-defence pH solution 02 trekt in een paar tellen in de huid en daarna voelt de huid gelijk zacht en gevoed. Zelf gebruik ik het product op mijn handen, mijn voorhoofd (hallo droge huid!) en heb het zelfs een aantal keren op mijn hoofdhuid (ja, tussen mijn haren!) gebruikt. Na het gebruik van de prednison is mijn hoofdhuid volledig veranderd en sindsdien heb ik schilfers as hell, merk ik dat ik teveel talg aanmaak en heb ik af en toe best jeuk. Niet heel fijn, geen idee hoe het precies komt en wat het precies is, maar vervelend vind ik het wel. Al meerdere soorten producten geprobeerd maar niets lijkt te helpen. Nu heb ik het nog maar een paar keer gebruikt op mijn hoofdhuid en merk ik wel iets verschil, maar het meeste verschil merk ik toch wel op mij gezicht en mijn handen. Door het vele handen wassen van de afgelopen tijd zijn ze onwijs droog geworden. Maar nu ik de Karmameju Hero Age-defence pH solution 02 gebruik is dat verleden tijd want na het wassen doe ik gelijk wat serum op mijn handen en zijn ze niet meer droog. Ideaal! Het heeft een vrij neutrale geur en is erg zuinig in gebruik.

Zijn jou handen ook zo droog de laatste tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.