Kamperen?

stedentrip

Kamperen? Ja! Kamperen is voor mij ‘de’ ultieme vakantie. Heerlijk in de natuur, en de rust die je vind op een camping. Wat ik precies zo fijn vind aan kamperen en hoe ik het liefste kampeer dat vertel ik jullie graag in dit artikel.

Dit jaar heb ik helaas geen mogelijkheid gehad om te gaan kamperen. Ik ga wel op vakantie in September (stedentrip) maar slaap dan in een hotel. Ook leuk maar echt een vakantiegevoel krijg ik er niet van. Nee geef mij maar een tent.

De afgelopen jaren (lees 5) zijn wij als gezin met de bungalowtenten van Vacansoleil op vakantie geweest. Erg leuk en de bedden zijn echt heerlijk. Maar vroeger hadden we een vouwwagen waarmee we op vakantie gingen. Je eigen tent, bed, en ga zo nog maar even door. Dat vind ik toch wel echt het prettigst. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een 2ehands vouwwagen. Ik heb geen groot budget dus een 2ehands vouwwagen was de enige mogelijkheid. En het is me gelukt om een redelijk goedkope 2ehands vouwwagen te krijgen. Er zit wel wat werk aan, maar we kunnen er sowieso nog een lange tijd van gaan genieten. En natuurlijk gaan we volgend jaar heerlijk 2weken erop trekken  met dit pareltje.

Wat ik leuk vind aan kamperen?


Allereerst het buiten zijn. Het slapen in de buitenlucht vind ik ook heerlijk. Vroeger sliep ik ook wel eens in de tuin in een tent als we niet op vakantie gingen. Haha, ja het zit er al in sinds kleins af aan. Het buiten koken, vakantie macaroni eten, en eindeloos thee drinken als ik het koud heb. Of natuurlijk een warme kop soep, heerlijk! Ik houd van kamperen, nieuwe mensen leren kennen en de natuur in gaan. Kamperen is echt mijn ultieme vakantie, waar ik volledig tot rust kan komen. Ik kijk er nu al naar uit, om volgend jaar hopelijk een week of 2 weg te gaan. Nu eerst nog de vouwwagen opknappen, haha.

Een glamping vakantie daarin tegen lijkt me ook heel erg gaaf! Zelf heb ik dus nog nooit gedaan, maar staat zeker om mijn bucketlist. Een glamping Italie lijkt me erg gaaf. De luxe van een chalet, en de gemakken van het kamperen samen lijkt me erg leuk om eens te mogen ervaren.

Vraag: Heb jij wel eens gekampeerd? En vind je het leuk om meer te lezen over een vouwwagen en het opknappen daarvan?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Kamperen?

  1. Wat leuk. Ik wist niet dat je zo van kamperen hield. Ik heb het vroeger ook wel gedaan, het is niet mijn favoriete soort vakantie maar wel leuk om eens een keer te doen

  2. Kamperen is zo leuk!! aangenaam ik ben ook dol op kamperen alleen mijn vriend vind het niet zo … 🙁

    1. Yes! Eindelijk iemand gevonden die kamperen ook leuk vind, haha. Ik hoor namelijk steeds minder mensen die zeggen dat ze kamperen leuk vinden. Jammer dat je vriend het niet zo leuk vind.

Comments are closed.