Jumbo roergemak penne spinazie en kruidenkaas

Jumbo roergemak

Al een aantal keren heb ik de maaltijden van Iglo uitgeprobeerd maar nu viel mijn oog op die van Jumbo eigenmerk. Jumbo roergemak penne spinazie en kruidenkaas bevat minimaal 250 gram groenten en is vrij van geur- kleur- en smaakstoffen. Met sugar snaps, tomaat, erwten en ui en een smakelijke kruidenkaas. Zal ik het een volgende keer weer kopen of sla ik deze liever over?

Roergemak, een complete 1 persoons maaltijd. Klinkt ideaal en ik moet zeggen dat ik echt een zwak heb voor pasta gerechten. Ik kon ook niet anders dan dit gerecht uit te proberen. Wat ik zelf vrij aantrekkelijk vind aan dit gerecht is dat het vrij is van geur- kleur- en smaakstoffen. Nu ik let op wat ik eet en vooral probeer om alle conserveringsmiddelen zo veel mogelijk te vermijden klinkt dit wel heel erg fijn!

Penne spinazie en kruidenkaas

Jumbo roergemak
Minstens 250 groenten aan bladspinazie, sugar snaps, tomaat, ui en erwten. Daarnaast kon ik ook op de verpakking de volgende ingredienten vinden; 30% penne, 23% bladspinazie, saus met roomkaas (karnemelk en room), koolzaadolie, knoflook, peterselie, dille, waterkers, bieslook, bernagie, kervel, verldzuring, pimpernel, zwarte peper, 9,8% sugar snaps, 8% tomaat, 7% ui en 6% erwten.
Het klaar maken van dit gerecht is echt super makkelijk. Verwarm een koekenpas met daarin boter of olie en voeg dit gerecht met 5 eetlepels water toe. Bak het gerecht in zo’n 6 tot 8 minuten met een deksel op de pan op middelhoog vuur gaar. Roer het regelmatig door om het rustig te ontdooien en het niet te laten aanbranden. Zodra alles ‘zacht’ is is het klaar om te gaan smullen!

Wat ik zelf vind van dit gerecht?
Jumbo roergemak penne spinazie en kruidenkaas
Na de Iglo maaltijden blijft het moeilijk om die te overtreffen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje teleurgesteld ben in de smaak. Er zit haast geen smaak aan dit gerecht al vond ik hem wel iets meer smaak hebben dan de pasta hollandse groenten. En dat terwijl het dus vol zit met groenten. Het gerecht heeft wel meer ‘saus’ dan de pasta die ik eerder al probeerde, maar lijkt totaal niet op de verpakkingsfoto. Erg jammer, maar dit gerecht zou ik persoonlijk zelf geen 2e keer kopen. Wel zijn de maaltijden van Jumbo roergemak een stuk voordeliger dan die van Iglo.

Heb jij deze Jumbo roergemak gerechten wel eens zien liggen in de winkel?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Jumbo roergemak penne spinazie en kruidenkaas

  1. Jammer dat er bijna smaakloos is.
    Ook zonde dat er hier nog olie voor grbruikt moet worden om het gerecht te bakken.
    Nee, ik zou ditniet kopen.

    Fijne dag

Comments are closed.