Jumbo roergemak pasta hollandse groenten

Jumbo roergemak

Al een aantal keren heb ik de maaltijden van Iglo uitgeprobeerd maar nu viel mijn oog op die van Jumbo eigenmerk. Jumbo roergemak pasta Hollandse groenten bevat minimaal 200 gram groenten en is vrij van geur- kleur- en smaakstoffen. Met spaghetti, tomatenblokjes, rundergehakt, bleekselderij, rode ui en wortel. Zal ik het een volgende keer weer kopen of sla ik deze liever over?

Roergemak, een complete 1 persoons maaltijd. Klinkt ideaal en ik moet zeggen dat ik echt een zwak heb voor pasta gerechten. Ik kon ook niet anders dan dit gerecht uit te proberen. Wat ik zelf vrij aantrekkelijk vind aan dit gerecht is dat het vrij is van geur- kleur- en smaakstoffen. Nu ik let op wat ik eet en vooral probeer om alle conserveringsmiddelen zo veel mogelijk te vermijden klinkt dit wel heel erg fijn!

Pasta Hollandse groenten

Jumbo roergemak pasta hollandse groenten
Nu moet ik eerlijk zijn en klinkt Hollandse groenten nou niet heel smakelijk (vind ik zelf!). In dit gerecht zit minstens 200 gram groenten, waaronder tomaat, paprika, courgette, sperziebonen, bleekselderij, wortel en rode ui. Maar op de verpakking vind ik ook nog; knoflook, basilicum, olijfolie, chilipeper, azijn, kaas en peterselie. Het klaar maken van dit gerecht is echt een appeltje eitje. Verhit boter of olie in een koekenpan of wok en bak hierin het gerecht in 6 tot 8 minuten met een deksel op de pan op middelhoog vuur gaar. Roer wel regelmatig om de maaltijd rustig te ontdooien en niet te laten aanbranden. Als alles ‘zacht’ is, is het gerecht klaar en is het tijd om te gaan smullen.

Wat ik zelf vind van dit gerecht?
Jumbo roergemak pasta hollandse groenten
Na de Iglo maaltijden blijft het moeilijk om die te overtreffen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje teleurgesteld ben in de smaak. Er zit nauwelijks saus in en ook vind ik dat het gerecht haast geen smaak heeft. En dat terwijl het dus vol zit met groenten. Erg jammer, maar dit gerecht zou ik persoonlijk zelf geen 2e keer kopen. Wel zijn de maaltijden van Jumbo roergemak een stuk voordeliger dan die van Iglo.

Heb jij deze Jumbo roergemak gerechten wel eens zien liggen in de winkel?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Jumbo roergemak pasta hollandse groenten

Comments are closed.