John Miller overhemd | What a guy want

John Miller

Mijn broertje mocht weer een heel gaaf overhemd ontvangen en het staat hem weer prachtig. Het zwarte overhemd wat iets neigt naar donkerblauw is erg mooi en apart. Een nieuw merk die zeker in de top 5 van zijn overhemden komt. Ik vertel je dan ook graag meer over dit overhemd en laat ook graag foto’s zien van hoe het hem staat.

Het John Miller overhemd is een nieuw en onbekend merk voor ons. Beide waren we erg benieuwd naar de kwaliteit en zijn pasvorm. Op het eerste gezicht ziet de overhemd er erg mooi en luxe uit. De iets wat aparte knopen zijn echt een mooi opvallend stuk van de overhemd. Ook mijn broertje vond dit gelijk heel erg mooi en wilde hem graag passen. Eenmaal aan, merken we wel dat het overhemd iets wat groot uitvalt, terwijl het dezelfde maat is als alle andere van overhemden.com. Dit merk valt dus iets groter uit dan andere merken.

John miller overhemd

John Miller
Het is een zwarte zachte stof die (denk ik) vooral in de lente en zomer erg prettig kan aanvoelen. Het is niet een hele dikke stof en daardoor prima voor de iets wat warmere dagen in het jaar. Voor nu is het prima te combineren met een dikkere t-shirt of een jasje bovenop het overhemd. Met dit overhemd kun je alle kanten op. Combineer hem met een compleet pak, of enkel een jasje, maar ook prima te combineren met een stoere spijkerbroek.

John Miller
Het merk John Miller kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en luxe uitstraling. De overhemden worden geproduceerd van de allerbeste stoffen. Dit merk heeft een regular fit en licht getailleerde tailored fit en 6 verschillende boorden. Er zit dus zeker voor iedereen wel een mooie en passend overhemd tussen! Het merk stond vroeger bekend onder de naam ‘Cotonissimo’.

Nog even de woorden van degene die het overhemd draagt:
John Miller
(Dennis aan het woord) Ik vind het overhemd echt een mooie aanvulling op mijn overhemden collectie. Weer een totaal ander soort overhemd dan alle overhemden die ik al heb. De stof is erg fijn en zacht, en de knopen vind ik erg mooi. Wel grappig dat dit één van de overhemden was die ik liet zien aan mijn zus die ik wel zou willen hebben. Super toevallig dat ik hem ineens in huis kreeg! Ik ben heel erg blij met het overhemd ondanks dat het iets te groot valt. Hier gaat je mannenhart iets sneller van kloppen!

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “John Miller overhemd | What a guy want

Comments are closed.