Favoriete Yankee candle kaarsen
Lifestyle

Je kamer winter klaar maken met..

Ik loop er al een tijdje tegen aan te hikken, maar nu moet het toch echt gebeuren. Ik ga mijn kamer winter klaar maken met een aantal producten, en laat graag in dit artikel zien wat ik allemaal doe. En ik geef tips hoe jij je kamer winter klaar kan maken. Want het is eigenlijk best simpel!

Mijn slaapkamer had nog echt een zomers gevoel met fruitige kaarsen, en zomerse accessoires.  Omdat het buiten alles behalve zomers is, besloot ik om mijn kamer ook te gaan aanpassen.

Mijn slaapkamer

Omdat mijn slaapkamer meer is dan alleen een plek om te slapen duurde het allemaal net even wat langer. Als eerste legde ik mijn zwarte hoogpolige vloerkleed weer neer. Deze ligt in het midden van de kamer. Verder heb ik mijn fruitige kaarsen omgeruild voor een wat kruidige geurkaars. Zo heb ik op m’n bed een plaid liggen, en bij mijn stoel aan mijn bureau. Het kan snel erg koud worden op mijn kamer en dan zit ik graag onder een plaid.
Favoriete Yankee candle kaarsen

Naast een vloerkleed en mijn plaid, heb ik ook de nodige geurkaarsen in mijn kamer staan. Zeker als het vriest en brand ik zoveel mogelijk kaarsen op het een klein beetje warm te laten worden in mijn kamer. Het is dan echt heel erg koud. En kaarsjes zorgen voor de nodige sfeer, natuurlijk. Verder heb ik wat leuke sfeerlichtjes boven mijn bureau hangen, en ook die branden geregeld. Maar dat niet alleen, want ik heb ook een aantal accessoires veranderd. Zo doe ik mijn Arizona flesjes weg (ja ik doe ze helemaal weg!), en heb ik daarvoor in de plaats 2 leuke lantaarns staan. Daarin brand ik ook theelichtjes.

Tips voor jou

Wil je ook je kamer veranderen en winter klaar maken? Het is eigenlijk heel simpel. Zorg ervoor dat je genoeg sfeer brengt in de kamer. Kaarsjes kunnen daar heel goed bij helpen. Verder is het eigenlijk gewoon heel belangrijk dat je neerzet waar je je prettig bij voelt. Het moet je eigen knusse plekje zijn, waar je je veilig voelt.

Vraag: Wat vind jij prettig in je kamer?