Je eigen stickers laten maken met Stickerkoning!

Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik een eigen webshop heb met edelstenen. Eén van de belangrijkste dingen (vind ik persoonlijk!) is dat de klanten hun bestelling moeten ontvangen als een cadeautje. Hoe zorg je ervoor dat de klant helemaal happy wordt van het openmaken van hun bestelling? Door het prachtig in te pakken en gebruik te maken van persoonlijke stickers! Je eigen stickers laten maken met Stickerkoning is echt heel makkelijk.

Ga je direct aan de slag met stickers printen of heb je maatwerk nodig, bij Stickerkoning helpen ze je graag. Ik ben van mening dat persoonlijke stickers zoals bedrukte tape of een logo sticker je bedrijf echt kan helpen groeien.

Hoe ik stickers laat terugkomen in mijn webshop?

Iedere webshop heeft zo zijn eigen voorkeuren maar ik maak graag gebruik van stickers. Sluitstickers, hartjes stickers, logostickers, alles wat je maar kunt bedenken om het uitpakken van een bestelling net wat vrolijker te maken. Nu mijn eigen pand steeds meer in zicht komt ben ik ook druk bezig met hoe ik een bepaalde ruimte wil inrichten. Laat ik mijn ideeën eens verder toelichten zodat jullie er een beeld bij kunnen vormen.

Het is een bedrijf aan huis, dus langs de woning loop je naar achter. Daar kom je een prachtige houten schuur tegen waar je direct op de ramen van de deur al raamstickers ziet. Natuurlijk hebben deze raamstickers mijn logo en/of een toffe quote. Je loopt naar binnen waar je in de hal komt. Aan de ene kant van de hal vind je de toiletten, waar ook weer met een sticker zichtbaar is dat het om de toiletten gaat. Aan de andere kant van de hal vind je de deur van de ingang naar alle pareltjes. Op deze deur denk ik aan de quote ‘Welkom in de wondere wereld van edelstenen’, beeld je in dat het gaat om een glazen deur waar een statische sticker op zit met zilveren letters en bovenstaande tekst. Dit kan eventueel ook nog als vloersticker!
eigen stickers

Bij elk item in de ruimte kies ik voor stickers met daarom de naam, herkomst en prijs van het item. Zodat er op de items zelf geen stickers hoeven, maar dat het wel zichtbaar en duidelijk is wat de prijzen zijn van de producten. Hierbij kies ik voor matte stickers zodat het niet spiegelt en altijd goed zichtbaar is. En uiteraard draagt iedereen die werkt voor de webshop een T-shirt of trui/vest met daarop ons logo of onze naam die we met textielstickers hebben laten maken.

Eigen stickers laten maken


Ik denk dat je best een goed beeld hebt kunnen vormen van wat ik graag zou willen. Het voordeel van Stickerkoning is vooral dat je er terecht kunt voor allerlei soorten stickers. Dat kan als bedrijf zijnde, maar ook zeker als consument! Wat dacht je bijvoorbeeld van raamstickers of textiel stickers. Die ene saaie trui voorzien van een te gekke print was nog nooit zo makkelijk. Wat je ook kiest, bij Stickerkoning ben je aan het juiste adres!

Welke sticker ga jij laten maken?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.