time for tea
Personal

Hoe was Januari 2017 voor mij en mijn blog?

Een emotionele achtbaan. Een kort maar krachtig antwoord, over hoe januari 2017 voor mij persoonlijk was. Dat is tevens het enige wat ik er nu over kwijt wil. Laten we het maar over mijn blog hebben. Daar kan ik namelijk heel veel vrolijk nieuws over vertellen. Want Januari 2017 begon onwijs goed voor mijn blog. En daar vertel ik je dan ook graag meer over.

Laten we het hele persoonlijke gedeelte van januari maar even achterwege. Het was namelijk verschrikkelijk, en het liefst kruip ik in mijn bed en kom er nooit meer uit. Helaas kan ik het niet achter laten in januari, en zal ik het ook in februari mee moeten dragen. Maar genoeg negativiteit, ik wil weer de positieve Carolien zijn die ik altijd was. Dus tijd om eens flink over mijn positieve blog te praten. Want jeetje, Januari begon zo onwijs goed. Dat had ik niet kunnen dromen!

Januari 2017

Deze maand begon ik weer met mijn molblogs. Weliswaar met een andere naam, maar daar werd het artikel niet minder van. In oktober of november schreef ik mijn eerste artikel al over Wie is de Mol, en die werd de eerste week van Januari zo onwijs druk bezocht. Ik had goede hoop voor de rest van de artikelen, maar ik merk dat die nog niet goed genoeg vindbaar zijn via Google. Wel met de specifieke naam โ€˜Wie is de mol 2017 hintsโ€™, maar dan nog. Via social media komt er maar weinig verkeer naar deze artikelen. Beetje balen, maar ach! Wie weet komt het nog ๐Ÿ™‚ Op 2 januari ontving ik mijn eerste betaalde artikel dit jaar, wat me enorm verbaasde. Hier werd ik best wel een beetje blij van. Ook kwamen er onwijs veel mailtjes binnen voor samenwerkingen. Heb ik er ook heel veel moeten afslaan omdat ze niet bij me passen, of omdat ze onmogelijke eisen hebben. Maar er was interesse in mijn blog.
hartjes ketting names4ever

De statistieken

Mijn blog werd in november en december al door ruim 1500 unieke bezoekers bezocht. Mocht ik er bijna of nu precies 500 unieke bezoekers bij op tellen in deze eerste maand. Nu ik dit schrijf (19:30uur), heb ik die 2000 nog net niet gehaald, maar de avond is nog lang hรฉ! Het zal er om gaan spannen, misschien net of misschien net niet. Al met al vind ik het al een enorme prestatie, want bijna 500 unieke bezoekers erbij is best wel veel! Nog altijd sta ik er van versteld als mensen mijn blog vinden. Elke bezoeker is er 1 en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik wil jullie dan ook bij deze bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Door jullie is bloggen extra leuk!

Veranderingen

Al een tijdje speelt het in mijn hoofd om een lay-out /thema te kopen. Een keuze hierin maken is onwijs moeilijk, want een lay-out vind ik echt ontzettend moeilijk om te kiezen. Ik ben nooit 100% tevreden, en met eentje die je koopt wil je dat toch wel. 30 en 31 januari was ik druk bezig met het zoeken naar lay-outs die ik eventueel voor mijn blog zou willen hebben. Daar kwamen 4 verschillende uit, en uit eindelijk heb ik mijn keuze zo goed als gemaakt. Ik blijf twijfelen, maar dit thema blijft maar in mijn hoofd spoken. Goed teken toch? Ervaring in het kopen van een lay-out heb ik niet, dus mocht je tips hebben, dan zou je me echt enorm helpen. De lay-out waar ik een oogje op heb, is er trouwens eentje van Etsy.

Vraag: Wat vind jij, moet ik op mijn gevoel af gaan en deze lay-out kopen, of wachten tot ik iets anders heb gevonden?

4 thoughts on “Hoe was Januari 2017 voor mij en mijn blog?”

  1. Als je een goed gevoel hebt bij de lay-out zou ik het doen :). Ik heb er zelf niet echt verstand van :P. Misschien kunnen mede-bloggers je nog een handje helpen met de keuze :).

Comments are closed.