James Read | H2o Tan drops face

james read

Toen de James Read H2o tan drops face in de Goodiebox zat wist ik niet zo goed of ik dit product wel wilde testen. Een zelfbruiner op basis van water en voor een stralende teint zou zorgen. Klinkt natuurlijk heel goed maar hoe zou mijn droge huid hierop gaan reageren. Maar de prachtige gouden verpakking schreeuwde om een review!

Als eerste vroeg ik mezelf af waarom ik een zelfbruiner wilde gebruiken. Oké, ik heb best wel een witte huid maar juist daarom denk ik dat het er heel gek zou uit gaan zien. Daarnaast is mijn huid ook erg droog en ik zie het gewoon voor mij dat ik allemaal vlekken krijg. Je kent het vast wel, allerlei vragen en antwoorden die enkel dit product en het proberen ervan kunnen uitwijzen. So let’s try!

H2o tan drops face – zelfbruiner op waterbasis

De prachtige goud met witte verpakking nodigt je uit om dit product te gaan proberen. Zodra je het doosje open maakt komt een zelfde goud met witte verpakking tevoorschijn. De dop is een soort pipet waarbij je heel makkelijk het aantal druppels kunt afmeten en toepassen in je eigen moisturiser. Zelf gebruikte ik hier mijn huidige dagcrème voor, de Bee honest Gelee royale. De iedere keer gebruikte ik 2 druppels (omdat ik bang was dat het anders te donker zou worden).
james read

De James read H2o tan drops face is gemaakt van zuiver water en daardoor is de zelfbruiner makkelijk te mengen met een serum en vocht inbrengend product. Het product bevat water, Aloë Vera en hyaluronzuur die zorgen voor een stralende teint en daardoor ook een streepvrije manier van bruinen. Je huid wordt er niet droger op! Gebruik 1 tot maximaal 4 druppels bij je vocht inbrengende crème, even mengen en vervolgens aanbrengen op het hele gezicht. De huid voelt na het smeren heel fris (want je gebruikt je eigen crème)

“Mijn H20 Tan Drops zijn volledig in de trend van Cosmetic Water. In tegenstelling tot de zware producten voelen de lichte cosmetica op waterbasis fris aan op de huid, hydrateren en geven deze een heldere uitstraling.”- zegt James Read.

Ingrediënten: Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Erythrulose, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Metabisulfite, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.

Hoe ik het gebruik van dit product heb ervaren?


james read h2o tan drops
Voor het gebruik van de tan drops
h2o tan drops
Na 1x gebruik van de tan drops (2 druppels)

Het gebruik ik zeer makkelijk zoals ik hierboven al schreef. Na gebruik moet je je handen wel goed wassen anders krijg je daar vlekken en wat wil je niet. Zoals de verpakking al duidelijk aangeeft en wat ook eigenlijk erg logisch is; hoe meer druppels je gebruikt hoe meer kleur je krijgt.
Zelf heb ik het op een avond gebruikt, net voor het slapen gaan. Op die manier heeft het product voldoende tijd om in te trekken en wordt ik als goed is wakker met een bruiner kleurtje op mijn gezicht. Zal eerlijk bekennen dat ik dacht dat er niets te zien zou zijn. Maar bij het maken van de foto’s zag je toch zeker verschil. Niet dat mijn huid heel bruin is, maar wel net even wat minder wit als dat het eerst was. En ik heb dus maar 2 druppels gebruikt! Het fijne is dat het heel egaal is en je geen vlekken hebt. Hier was ik nogal bang voor. Ik ga dit product zeker gebruiken op de momenten dat mijn huid extreem wit is, zo krijg ik geen vragen van anderen of ik mij wel lekker voel. Als er net even wat meer kleur op mijn gezicht zit, dan vragen mensen dat niet zo snel. Daarbij is het perfect voor nu we niet naar Normandië konden en ik dus alsnog een bruin kleurtje op mijn gezicht krijg.

Dit product is online te koop en kost €39,95 voor 30ml. Hier doe je vervolgens zeker een tijd mee want je hebt maar 1 tot maximaal 4 druppels per keer nodig.

Heb jij wel eens een zelfbruiner gebruikt op je gezicht?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “James Read | H2o Tan drops face

Comments are closed.