IVY AÏA | Face Cream with ProVitamin B5

IVY AÏA Face Cream with ProVitamin B5

Je huid verdient altijd extra liefde, zeker bij het wisselen van de seizoenen! Nu we de afgelopen week zo’n verschil qua temperatuur hebben gehad is het verzorgen van onze huid extra belangrijk. Het ene moment heeft het extra bescherming nodig tegen de kou, het andere moment bescherming tegen de zon. Met de Ivy Aia Face crème with provitamin B5 ben je zeker een stap in de goede richting.

Ik kende het merk Ivy Aia niet voordat dit product in de Goodiebox zat een aantal maanden geleden. Maar tijdens het opzoeken van informatie werd ik enthousiast. De mooie verpakking maar ook zeker hun visie en producten mogen extra aandacht krijgen! Aandacht van ons, want de AllergyCertified serie, die 100% vegan is en 0% parfum bevat is echt een heel mooi product.

Over Ivy Aia

Voor iedereen die luxe producten wil, eisen stellen aan verzorging en kwaliteit is dit echt een merk dat je moet proberen. Gemaakt in Denemarken door professionele farmaceuten, 100% vegan en 0% parfum klinkt natuurlijk gelijk heel professioneel! De producten van Ivy Aia bevatten geen parabenen, geen kleurstoffen, geen parfum, en zijn allemaal gecontroleerd op allergenen. Hierdoor koop je producten die huidvriendelijk zijn!
IVY AÏA Face Cream with ProVitamin B5

De gezicht crème met pro vitamine B5 is geschikt voor alle huidtypes en kost €7,-. Is overigens gewoon online te koop bij meerdere Nederlandse webshops.

Face cream with Provitamin B5


Deze gezicht crème bevat B5 die de huid beschermt, voedt en vernieuwt. Het is een hydraterende crème die een mooie substantie heeft (niet te dik maar zeker niet dun!), snel in de huid trekt en een heerlijke zachte huid achter laat. De Provitamin B5 wordt in de huid omgezet naar vitamine B5 die rustgevende en verzachtende eigenschappen heeft.

Je kunt de crème ’s ochtend en/of ’s avonds aanbrengen na het reinigen van je gezicht. Je hebt 2 soorten verpakkingen. Namelijk de 50ml die ik in dit artikel laat zien, maar je hebt ook een travel size van 15ml wat natuurlijk echt ideaal is voor de vakanties! Je hebt in de AllergyCertified lijn nog meer producten die allemaal bij elkaar passen en je huid optimaal verzorgen.
Mijn huid is tijdens het gebruik van deze crème heel rustig, geen roodheden en ook geen droge plekken. Dat vind ik echt onwijs fijn. Hij staat dan ook zeker op het lijstje met producten die ik nog eens wil aanschaffen!

Kende jij dit merk al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.