Iskin Lipaddict

styletone maart
Vandaag een iets duurder product dan dat jullie van mij gewend zijn, namelijk de Iskin lipaddict. Dit product zat ik de Styletone box van Maart, en ik wilde deze graag voor jullie reviewen. Als je naar de verpakking kijkt dan weet je ook gelijk waarom. Wat een plaatje is het zeg! Maar wat vind ik van het product dat in deze verpakking zit? Ik vertel je daar vandaag alles over.

Zoals ik net al schreef is dit een veel duurder product dan dat ik normaal plaats. Hij kost namelijk €49,00 wat voor mij behoorlijk duur is. Je zult mij niet zo snel aantreffen in hele dure winkels, met veel te dure producten voor mijn portemonnee. Nee ik houd het op lekker budget, en dat vind ik ook helemaal prima. Maar nu ik toch de kans kreeg om dit product te reviewen, wilde ik hem uitgebreid testen. Want zeg nou zelf, de verpakking ziet er toch gewoon heel erg mooi en luxe uit! En dat mag ook wel voor dat bedrag.

Iskin lipaddict

Iskin is een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord. Iskin zoals de naam al een beetje onthuld, heeft voornamelijk producten voor de huid. Het merk komt uit New York, en heeft van dit product maar liefst 12 verschillende kleuren.
iskin lipaddict

De verpakking straalt luxe uit door de doorzichtige verpakking, met een luxe uitziende dop. Met witte letters staat het merk en de naam van dit product aangegeven op de verpakking. De kleur kun je er al doorheen zien, en ik heb een mooie roze kleur gekregen. Het product ziet er door de verpakking wat stroperig uit. En als je de dop eraf draait dan klopt het inderdaad dat het product wat stroperig eruit ziet. Er blijft redelijk wat product op het kwastje zitten. Het is makkelijk aan te brengen op de lippen. Eenmaal het product op je lippen begint het te tintelen, en lijkt het alsof je lippen kouder worden. Dit lijkt me vooral fijn voor in de zomer, als het heel erg warm is buiten. Een soort verkoeling. Dit tintelen zorgt ervoor dat je lippen iets meer volume krijgen, en je geen lijntjes of velletjes meer hebt. En dat is inderdaad waar, al naar één keer heb ik geen velletjes meer op mijn lippen, en zijn ze erg zacht. Wel vind ik de gloss erg plakken, en trekt het maar langzaam in. Na zeker een kwartier plakt het nog steeds, en kan ik er niet meer vanaf blijven, dus gaat het na een kwartier van mijn lippen af. Mijn lippen voelen na het gebruiken van dit product fris, en vooral glad aan.
iskin lipaddict

Ik ben erg tevreden over dit product, wat ik alleen jammer vind is dat het erg plakt, en niet zo snel intrekt. Verder denk ik dat dit product heerlijk is om te gebruiken voor in de zomer, als het erg warm is. Een beetje gloss opsmeren, en je hebt wat verkoeling op je lippen. Wil je weten waar je het product kan kopen, klik dan hier.

Wat vinden jullie van lipgloss die tintelt, maar je daarna wel hele gladde lippen geeft?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.