Lifestyle

Wie is de mol | molblog 9

De grote anti-climax aflevering hebben we weer gehad. Dat ziet u volgende week, komt elk jaar weer terug, en je weet dat het er aan zit te komen. Gelukkig weten we dan ook dat aankomende zaterdag de mol ontmaskerd wordt. Wie zou het zijn? Annemieke, Tim of Klaas? Mijn mol is absoluut Klaas, of zie ik toch iets over het hoofd?

Vorige week nog noemde ik alle hints naar Klaas op. Gemist? Lees het hier. Het kan bijna niet anders of Klaas is echt de mol. Art vertelde deze aflevering nog even dat Follow the money slaat op de achterkant van het geld.

En hoe duidelijker kan het nog na de foto die ik hieronder deel met jullie. Klaas is gewoon de mol, want hij staat achterop het geld.
mol
Dit wordt dan ook een kort artikel, want ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het afgelopen seizoen β€˜Molblog’ en volgend jaar ben ik er zeker weer bij! Ik wens iedereen heel veel kijk plezier bij de finale van Wie is de mol. Spannend! En natuurlijk zal ik op twitter nog wel praten over de aflevering en natuurlijk de uitslag! Voor dit jaar was die de laatste molblog, ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken. En tot volgend jaar!

7 thoughts on “Wie is de mol | molblog 9”

  1. Ik heb wel mijn twijfel bij die afbeelding … Volgens die afbeelding zouden er nog maar een stuk of 4/5 biljetten missen, en ze hebben maar 1/3 van al het geld dat er te verdienen viel gehaald. Ook lekker toevallig dat precies de ogen en mond missen. Ik geloof niet zo in die afbeelding.

    Als Klaas de mol is zou ik teleurgesteld zijn in het programma πŸ˜› maar ik ga de finale wel vol spanning kijken.

    1. Het blijft altijd gissen. Ik zit echt in de Klaastunnel dus zie overal klaas in, haha. Ben wel heel erg benieuwd naar de aller laatste aflevering dit seizoen! Het is inderdaad wel jammer als het klaas zou zijn. Wat vanaf afl 3 zijn er dan al zoveel aanwijzingen naar hem. Dat moeten ze in het vervolg echt minder gaan doen dan πŸ™‚ xx

  2. Ik vind het ook maar een lastig plaatje, er zou ook zomaar iemand anders op kunnen staan in het echt. Nog steeds zet ik op niemand in, maar wel weer leuk om te lezen! Xoxo

    1. Ja is ook lastig, ik zit echt al super lang in de klaas tunnel, dus zie eigenlijk overal klaas in, haha. We zullen het zaterdag gaan zien. Ben wel echt heel erg benieuwd! Ook naar alle mol beelden die ze daarna gaan uitzenden! πŸ™‚ xx

    1. Aah wat super lief! Ik ga het stiekem ook missen om te schrijven. Vond het altijd heel leuk om complotten te bedenken, en heerlijk te snuffelen wie de mol zou zijn. Helaas is as zaterdag alweer de aller laatste aflevering. En ik ben stiekem ook heel nieuwsgierig wie de mol nu is! xx

Comments are closed.