Lifestyle

Wie is de mol | molblog 6

En moest Cecile het spel verlaten. Het wordt wel wat leeg zo, nog maar 1 vrouw en 4 mannen. Annemieke, Rop, Klaas, Taeke en Tim blijven over. Omdat ik bijna 100% zeker weet dat Klaas de mol is, ging ik op zoek naar aanwijzingen naar de andere kandidaten. Want misschien zie ik wel totaal iets over het hoofd, en blijkt Klaas helemaal niet de mol te zijn. Ik molblog 6 vertel ik alle hints die mij zijn opgevallen in de aflevering van zaterdag! Lees je weer gezellig mee?

Ik vind het maar lastig om uit de tunnel van Klaas te komen, maar ik heb toch aardig mijn best gedaan. Deze aflevering zijn er door meer mensen verdachte acties gedaan, en die gaan we even op een rijtje zetten. De titel van deze aflevering is ‘Misplaatst’ wat werkelijk overal op kan slaan. Gaan we ontdekken waar deze titel mee te maken heeft, en bij wie we hem kunnen koppelen?

Opdracht 1: De eetkamer namaken
Klaas, Annemieke en Tim vormen team 1. Cecile, Taeke en Rop vormen team 2. Annemieke zit 2 witte jokers liggen in het mandje, maar besluit ze terug te leggen. Ze geloofd niet dat dit echte jokers zijn, en denkt dat ze bij het decor horen. Tim daarin tegen pakt de jokers, en steekt ze in zijn zak. Tim heeft nu 2 jokers, en ook Taeke en Rop vinden allebei 1 joker. Totaal 4 jokers verdiend deze opdracht. Klaas zit enorm te stuntelen met de boeken in de boekenkast. Waarom dik, dun, dik en dunne kaft. Leg gewoon alles bij elkaar, in plaats van zo moeilijk te doen. Ook doet Taeke niet veel deze opdracht, hij loopt wat te staren naar de kapstok, en blijft daar een tijdje onhandig staan kijken. Annemieke doet wel heel erg haar best. Maar ook de onhandigheid van Rop komt in deze opdracht aardig naar voren. Nu is het toch aardig lastig om in spiegelbeeld iets na te maken, maar er is deze opdracht helaas niets verdiend.

Opdracht 2: De kabelbaan
In weer 2 groepjes, dit keer team 1; Klaas, Rop en Taeke, en team 2; Annemieke, Cecile en Tim gingen de kandidaten een kabelbaan tocht maken. Team 1 kreeg Spaanse woordjes die naar het Nederlands vertaald moesten worden, en team 2 het omgekeerde. Annemieke had in afl. 1 nog verteld een aardig woordje Spaans te kunnen, liet ze het er toch iets vanaf weten bij deze opdracht. Wel raden ze 3 vragen goed beneden bij de overhoring van Art. Had Rop er maar 1 goed, wat is hij toch een Oelewapper! Wat bij deze opdracht opviel was het telefoon verkeer. Tim en Taeke hadden beiden de telefoons, maar konden er helemaal niet mee overweg. Het duurde ook erg lang voordat Rop ingreep en de telefoon overnam. Er is deze opdracht maar 400euro verdiend.

Ondertussen in de bus werd een nieuwe penningmeester gekozen, want Cecile wilde er graag vanaf. Annemieke werd daardoor de nieuwe penningmeester.

Opdracht 3: Foto’s verzamelen
Bij deze laatste opdracht, moesten de kandidaten weer verdeeld in 2 groepen in een auto op zoek gaan naar levensgrote afbeeldingen van hunzelf. Verspreid over de hele stad moesten ze op zoek gaan naar alle kandidaten, om zo de ontbrekende laatste kandidaat (Rop) te vinden en de groepsfoto van de 1e aflevering exact na te maken. Alle kandidaten werden gevonden, alleen werd helaas de groepsfoto verkeerd na gemaakt. Opdracht mislukt, en weer geen geld verdiend.
Afbeelding
Ik denk toch dat we iets moeten met de woorden van opdracht 2. Dit wijst meer naar Tim (broervanroos=zus), als mol ben je een leugenaar, onvoorwaardelijk, vluchtig, maar ook een bluffer.

Mijn mol is nog steeds Klaas, al vind ik Rop en Tim ook verdacht deze aflevering. Wie verdenk jij?

12 thoughts on “Wie is de mol | molblog 6”

    1. haha ja zelfs het molgeld past precies in zijn portret, ik denk dat ik de tunnel niet meer verlaat 🙂

  1. Dit meen je niet, ik had het nog niet gezien! Haha, jammer dat ik nu al zie wie eruit is. Gelukkig heb ik nog steeds alle punten op de app! Niet jouw schuld hoor, maar ik lees dit artikel later wel verder (:

    1. Haha, wat jammer dat je het nog niet had gezien! Waarom klik je dan het artikel aan? Nouja, het is de moeite waard om terug te kijken hoor, Annemieke was hilarisch deze aflevering, met de auto 🙂

  2. Ik moet hem nog terugkijken dus ga niet alles lezen, sorry :O Heb me al wat laten spoilen dat Cecile eruit is. Ik wilde per sé weten of ik mijn tunnelvisie op Taeke nog kan behouden en gelukkig kan dat nog 😛

    1. Haha oke! Het was een leuk aflevering hoor! En kijk zeker even na de aflevering na deze molblog 🙂

Comments are closed.