Intragen Detox action shampoo

Intragen Detox action shampoo

Heb jij ook wel eens last van roos op je hoofd? Ik vond de anti-roos shampoo die echt werkt, en waarmee je roos aanzienlijk verminderd! Wil je meer weten over dit product, en wil jij ook van je roos af, dan is dit je kans! Lees het artikel voor meer informatie.

Ik heb een aantal producten waar ik goed tegen kan. Maar af en toe test ik ook nieuwe producten uit (ook shampoo’s), en dan is het gelijk mis. Ik krijg dan korstjes op mijn hoofd, en de roos begint te komen. Mijn hoofdhuid is heel erg gevoelig voor nieuwe producten. Een tijdje geleden kreeg ik een product toegestuurd die de roos aanzienlijk zou verminderen. Ik stelde het erg lang uit om uit te proberen, want ik was inmiddels best sceptisch over anti-roos shampoo’s. Maar het werkt! Mijn roos is ineens veel minder, en ook heb ik eigenlijk geen korstjes meer op mijn hoofdhuid. Na 1 keer wassen merk je al verschil.

Intragen Detox action shampoo

Deze speciale anti-roos shampoo die een detox effect heeft op je hoofdhuid, is hypoallergeen. Dit product wordt in veel kapsalons gebruikt, en is daar ook speciaal voor ontwikkeld. De shampoo is een doorzichtige gel die een specifieke geur heeft. Het heeft voor mijn gevoel iets weg van brandnetel, en citronella kaarsen. Het is een aangename geur, en zowel voor mannen als vrouwen prima. Op de ingrediënten lijst die ik onder andere citroen azijn voorbij komen. Maar voor een hypoallergene shampoo vind ik het nog een aardige ingrediënten lijst hebben. Er zit bijvoorbeeld wel SLS in, en parfum. Wel is waar staat parfum bijna als laatste in het rijtje maar toch. De fles wordt geleverd in 250ml en is voldoende voor een behandeling tegen roos.
Het is wel een prijzig product want het kost namelijk normaal 18euro, maar is momenteel voor 16euro op hairworldshop te koop.

Vraag: Heb jij wel eens last van roos op je hoofdhuid?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.