Inspiration pictures

inspiration pictures

Ik raak geïnspireerd door de natuur, en maakte daar dit artikel van. Een heleboel foto’s die ik zelf heb gemaakt van onze achtertuin. Niet bewerkt, want tja de foto’s zeggen eigenlijk al genoeg! Kijk zelf maar.

Omdat deze rubriek nieuw is, wil ik het een kleine uitleg geven. Ik zal ongeveer 1 keer per maand een nieuw artikel plaatsen in deze rubriek. De foto’s in dit artikel heb ik altijd zelf gemaakt (net zoals de rest van alle foto’s op mijn blog). Daarbij wil ik proberen de foto’s niet of nauwelijks te bewerken, zodat de schoonheid van de realiteit bewaard blijft. En je zult waarschijnlijk zo wel zien waarom ik dit bedoel.

De bloemen

inspiration
Prachtige tulpen staan in bloei in onze tuin. We hebben allemaal verschillende kleuren, echt een prachtig gezicht om te zien! Onze eigen keukenhof, haha.
inspiration inspiration
Kijk eens hoe mooi de zon hierop schijnt. Prachtig gezicht vind ik zelf.
inspiration inspiration inspiration inspiration

De moestuin

inspiration
De mint begint ook alweer te groeien.
inspiration
En dit jaar hebben we besloten om gele boontjes te ‘kweken’. We hebben ruim 30 plantjes die we van zaad af aan hebben laten groeien. Nou, ze doen het goed hoor! Dit is een foto van ongeveer een maand geleden.
inspiration
En ook de tomaten zetten we dit jaar weer in de tuin. Heerlijk straks van het zomer onze eigen tomaten. Dit zijn vlees tomaten, en we hebben ook nog cherry tomaatjes.
inspiration
En in de tuin groeit een verdwaalt wortel plantje. En hij groeit ook redelijk snel. Als je bij de aarde kijkt zie je de oranje wortel al goed zitten!

Ons konijn

inspiration
Snoepi, zo heet ons konijn, gaat altijd graag op de foto. Ze gaat er uitgebreid voor zitten, en zelfs beweegt ze haar hoofdje op verschillende manieren. Wat een top model!

Dit waren zomaar een aantal foto’s waar ik zelf geïnspireerd door kan raken. Prachtig om te zien hoe alles groeit, en in bloei staat. Wie weet kan ik straks foto’s met jullie delen van onze tomaten, gele boontjes, en natuurlijk de verdwaalde wortel niet te vergeten!

Wat vinden jullie van deze nieuwe artikel rubriek? En wat voor soort foto’s wil je de volgende keer zien? Laat het weten in de reacties.

2 thoughts on “Inspiration pictures

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: