Inc.redible | Chase your rainbow – brightening sheet mask

inc.redible chase your rainbow

Af en toe heeft je huid gewoon even wat extra verzorging en aandacht nodig. Deze verzorging geef ik meestal in de vorm van een masker. Mijn favoriete maskers zijn wel echt de sheet mask vanwege het gemak. Deze inc.redible chase your rainbow is ook een sheet mask die speciaal voor de doffe en vermoeide huid is. Benieuwd naar mijn mening?

In de Wear Your pride goodiebox zat deze Inc.redible chase your rainbow sheet mask. Het masker zou goed zijn voor de doffe en vermoeide huid en zou de huid weer energie geven met een jeugdige glans. Het kleurige masker zorgt niet alleen voor ontspanning maar ook voor de nodige fun.

Chase your rainbow sheet mask

inc.redible chase your rainbow
Het masker aanbrengen is een fluitje van een cent, maar dan kom ik ook gelijk achter het feit dat het masker niet echt heel fijn uitgesneden is. Mijn ogen, neus en mond passen niet echt op mijn gezicht en het gedeelte van het voorhoofd lijkt veel te groot/lang.

Anyway, voordat je het masker aanbrengt, reinig je eerst je gezicht en maakt het droog. Vervolgens kun je het masker aanbrengen en goed op de huid drukken. Zo komt het serum goed op je huid en kan het zijn werk doen. Laat het masker zo’n 10 tot 15 minuten zitten en daarna kun je het overgebleven serum verder in de huid masseren. Afspoelen is niet nodig!

Ik kreeg dus dit masker bij de Goodiebox, maar je kunt hem ook online kopen voor zo’n 5 euro!

Ingredienten:
Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Allantoin, Erythritol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethylcellulose, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Nitrate, Glyoxal, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Fragrance.

Hoe ik het masker heb ervaren?


inc.redible chase your rainbow
Zoals ik hierboven al schreef heb ik het idee dat het masker niet goed is uitgeschreven. Maar dat is eigenlijk ook het enige wat mij niet helemaal aanstond aan het masker.
Wat ik wel als zeer prettig heb ervaren is de werking van dit masker. Ik had namelijk net een douche genomen en daarna het masker aangebracht. Mijn huid is dan altijd extreem droog met heel veel velletjes. Na het aanbrengen van het masker en daarna het inmasseren van het overgebleven serum was er niets meer te zien van mijn droge huid.
Naast dat, zag het masker er ook wel heel tof uit! De vrolijke kleuren en de regenboog maakte het echt een ontspanningsmoment. Ook de geur van het masker was zeer aangenaam, iets zoets maar niet té.

Of ik dit masker zou kopen? Ja zeker, want voor maar €5,- is dat zeker de moeite waard gezien het mijn droge huid deed verminderen!

Gebruik jij wel eens een sheet mask?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.