In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | Sweet&Nicethings

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Miriam van Sweet&Nicethings!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Miriam aan de beurt, zij verteld je als tiende blogger alweer, graag over haar blog.

Miriam, een blog van Sweet&Nicesthings!

Sweet&Nicethings
1. Wie ben je en wat is je blog?
Mijn naam is Miriam, twintiger (29)
Ik ben een open en blij ei.
Mijn motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Ik werk als invaller in de kinderopvang en wil volgend jaar PABO studeren.
Mijn blog heet: Sweet & Nice things omdat veel mensen mij schattig uit vinden zien daar ben ik niet altijd blij mee hihi.
Ik schrijf o.a. over health, lifestyle, beauty, fashion en food.

2. Waarom ben je gaan bloggen?
Ik wilde al heel lang bloggen maar durfde het nog niet aan. Ik ben met bloggen begonnen om mijn ei kwijt te kunnen en mensen over bepaalde onderwerpen te informeren.

3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Ik heb geen idee wat mijn blog uniek maakt. Wat ik van andere hoor is dat het verfrissend en uniek is. Omdat ik over veel verschillende onderwerpen schrijf is er voor ieder wel wat te lezen en ik probeer mijn enthousiasme ( naar de lezers) over te brengen.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Een of twee keer in de week.
Maandag en vrijdag maar meestal een keer in de week.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal? .
Over veel verschillende onderwerpen.
Over health, lifestyle, beauty, fashion, food en hotspots. Eigenlijk alles wat mij aanspreekt.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Artikel over magnesium, maar ook over websites waar je gratis mooie stock foto’s kunt vinden, handige Facebookgroepen voor bloggers.

Kende jij de blog al?

1 thought on “In het zonnetje | Sweet&Nicethings”

Comments are closed.