In het zonnetje | Puntgewijs

In het zonnetje!

 

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Marieke van Puntgewijs!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Marieke aan de beurt, zij verteld je graag over haar blog.

Puntgewijs, een blog van Marieke!

1. Wie ben je en wat is je blog?
Mijn naam is Marieke Flikweert. Ik ben getrouwd met Arjan en we hebben 2 kinderen, Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015). Ik heb 10 jaar als leerkracht in het onderwijs gewerkt en zo’n anderhalf jaar geleden ben ik daarmee gestopt. Ik ben een eigen bedrijf gestart en bied diensten aan als tekstschrijven, tekst corrigeren en Facebookbeheer voor andere bedrijven. Mijn website is www.puntsgewijs.eu . Naast de diverse diensten die ik aanbied vind je op mijn website ook mijn blog.

2. Waarom ben je gaan bloggen?
In de afgelopen jaren heb ik heel wat gastblogs geschreven voor andere blogs. Bij de start van mijn bedrijf vond ik het ook leuk om op mijn website blogs te plaatsen.
puntgewijs
3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Op mijn blog plaats ik voornamelijk reviews van producten en recensies van boeken. Ik vind het dan vooral leuk om daarbij andere kleine bedrijven/webshops in het zonnetje te zetten zodat hopelijk door mijn reviews hun verkoop stijgt. Voor de linkbuilding is het in ieder geval goed. Ik kan een review schrijven tegen een vergoeding, maar ook in ruil voor een product.
Zo af en toe kom ik een leuke tag tegen, die vul ik dan in en plaats ik ook op mijn blog.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Ik plaats 2x per week een blog, meestal op maandag en donderdag.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal?
Ik schrijf veel recensies van boeken, en ik vind het heel leuk om reviews te schrijven over spelletjes en speelgoed. Dat zijn wel de onderwerpen waar ik het meest over schrijf. Maar ik schrijf ook over andere onderwerpen.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Dit was mijn eerste review, maar dan ook over een heel leuk onderwerp. Mijn schoonvader bedenkt en ontwerpt spelletjes. Dit spelletje – Oehoe – is ter grootte van een luciferdoosje. Daarmee is dit spelletje erg leuk om bijvoorbeeld als bedankje aan de juf/meester te geven, als relatiegeschenk aan je klanten, om uit te delen aan je receptiegasten op een bruiloft, of als je bij iemand op visite gaat en eens iets anders dan een bos bloemen mee wilt geven. Naast Oehoe is er ook het spelletje Apenkolder. Het is zelfs mogelijk om er je eigen logo of tekst op te laten drukken tegen een kleine meerprijs.

Kende jij de blog Puntgewijs al?

One thought on “In het zonnetje | Puntgewijs

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: