In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | Nieuw rubriek op LiefsCarolien.nl

Tijd voor een nieuw rubriek op LiefsCarolien. Niet helemaal niet eigenlijk want in 2016 kwam deze rubriek ook al voorbij alleen nu in een nieuw jasje en nieuwe ideeen! In het zonnetje wordt een rubriek waar je elke zondag nieuwe bloggers kunt leren kennen.

Je vraagt je vast af hoe deze rubriek eruit gaat zien. Graag deel ik mijn ideeen hiervoor en deel ik ook kort wat je kunt verwachten. Misschien heb je het op social media meegekregen, misschien ook niet. Vanaf 31 juli/ 1 augustus ga ik met een aantal bloggers mijn nieuwe methode uitproberen voor meer bezoekers en weergaven. Ik wil graag andere bloggers helpen en dit is stap 1.

In het zonnetje

Ik begin deze nieuwe rubriek door al mijn deelnemers van de methode in het zonnetje te zetten. Zij verdienen het stuk voor stuk en nadat zij allemaal aan bod zijn geweest ga ik verder met andere bloggers die interesse hebben om ook aan bod te komen.
Vragen die je kunt verwachten zijn bijvoorbeeld; waarom ben je je blog begonnen, wat maakt jouw blog uniek, hoevaak per week plaats je een nieuw artikel en over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal. Je kent gelijk de blogger en zijn blog en wie weet ontdek je leuke blogs in jou interesse om te gaan volgen.
In het zonnetje!

Wil jij ook in het zonnetje?

Lees jij dit en wil je jouw blog ook graag hier in het zonnetje zetten? Dat kan natuurlijk! Je kunt hieronder dit artikel reageren maar een mailtje sturen mag ook naar info@liefscarolien.nl. Daarna stuur ik je een aantal vragen over jou en je blog die op mijn blog gaan verschijnen. Uiteraard komt er een linkje naar jou blogin het artikel zodat anderen gelijk naar je blog kunnen als ze je willen volgen of nieuwsgierig zijn naar je website!

Ben jij er klaar voor om nieuwe blogs te ontdekken?