In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | MrsMarvelous

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Annika van MrsMarvelous!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Annika aan de beurt, zij verteld je als inmiddels vierde blogger graag over haar blog.

MrsMarvelous, een blog van Annika!

1. Wie ben je en wat is je blog?
Ik ben Annika, 32 jaar, getrouwd en moeder van twee geweldige jongens. Ik blog op www.mrsmarvelous.nl over alles wat me bezighoud.

2. Waarom ben je gaan bloggen?
Schrijven vond ik altijd al erg leuk, jaren geleden had ik bijvoorbeeld een website over mijn favoriete serie, Charmed. Ook heb ik een poosje geblogd op web-log.nl met een stuk of drie verschillende blogs. Het is altijd blijven kriebelen en vorig jaar besloot ik het serieuzer aan te pakken met mijn eigen domeinnaam.
mrsmarvelous
3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Ik weet niet of mijn blog echt uniek is, maar ik blog over de onderwerpen die ik leuk vind. Het is dus iedere keer weer een verrassing wat er online komt, meestal over leuke dingen die ik heb gekocht of heb gedaan, maar soms ook over een serieus onderwerp.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Toen ik vorig jaar begon, zat ik al gauw in een ritme met dagelijks een nieuw artikel. Nu varieert het van twee tot vijf artikelen per week.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal?
Ik schrijf over make-up, maar ook over boeken, films en series, uitjes, games, persoonlijke zaken en soms zelfs mijn huisdieren. Als ik naar de bioscoop ben geweest, schrijf ik daar een review over, en toen we onze tweede hond adopteerde uit Spanje, schreef ik daarover.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Vorig jaar schreef ik over mijn moeder. Het was heel persoonlijk, en het raakt me nog steeds. Mijn moeder had toen precies een jaar daarvoor een herseninfarct gehad, en ik wilde de hele wereld laten weten hoe trots ik was (en ben) op haar. Ze is zo ontzettend sterk en positief, ik denk dat veel mensen, inclusief ikzelf, daar iets van kunnen leren. Daarnaast ben ik gewoon heel dankbaar dat ze er nog is, en dat ik haar kan vasthouden.
Het schrijven van die blog was een stukje verwerking voor mij, waar ik best trots op ben. Het is soms best moeilijk om iets te delen met de wereld dat eigenlijk heel persoonlijk is, maar het is ook goed om te laten zien dat het leven nu eenmaal niet perfect is.

Kende jij de blog MrsMarvelous al?