In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | Mama van dex en odin

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Danielle van MamavanDexenOdin!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Danielle aan de beurt, zij verteld je als zesde blogger alweer, graag over haar blog.

Mamavandexenodin, een blog van Danielle!

1. Wie ben je en wat is je blog?
Mijn naam is Danielle, 33 jaar, getrouwd met Edwin en mama van twee zoontjes, Dex (5) en Odin (3). Samen met onze hond Mulan en tamme ratjes Sonic en Oscar wonen we in een gezellig, soms chaotisch rijtjeshuis in een schattig dorpje bij Tilburg. Naast mijn eigen zaakje in handgemaakte producten, houd ik me sinds kort ook fanatiek bezig met bloggen op mamavandexenodin.nl

2. Waarom ben je gaan bloggen?
Bloggen is eigenlijk altijd al wel een passie van me geweest. Voordat ik met mijn huidige blog startte, heb ik bijna tien jaar lang een andere (persoonlijke) blog gehad, die ik helaas in de afgelopen jaren dood heb laten bloeden. Toen het gemis van het bloggen bleef, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een verse start gemaakt op een blog die beter bij mijn huidige levensstijl past.
MamavanDexenOdin
3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Mamavandexenodin.nl is geen standaard ‘mamablog’, omdat wij ook geen standaard gezin zijn. Ik noem onszelf gekscherend geeks of nerds. Mijn verleden als gamejournalist en onze gezamenlijke interesse in alles wat met computers, gadgets en games te maken heeft probeer ik terug te laten komen in mijn blogs, evenals mijn creatieve blik op de wereld.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Ik probeer dagelijks te bloggen. Maar aangezien dat in combinatie met een eigen bedrijfje aan huis en een gezin met twee jonge kinderen niet altijd mogelijk is, zal het in de praktijk gemiddeld tussen de vier en zeven blogs per week zijn.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal? .
Mijn blogs zijn erg gevarieerd. Zo blog ik graag over persoonlijke onderwerpen, maar vind het ook heerlijk om producten te reviewen of te schrijven over gemaakte uitstapjes. Verder toon ik graag onze knutselprojecten en plaats daar indien mogelijk tutorials van. Er liggen nog een aantal ‘onderwerpen’ op de stapel waar ik in de toekomst ook graag over ga schrijven, maar ik momenteel nog niet aan toe ben. Ik blijf in mijn blogs graag dicht bij mezelf, dus onderwerpen als beauty en fashion zul je op mamavandexenodin.nl niet of heel sporadisch tegenkomen, omdat dat niet mijn ding is.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Echt een artikel dat mijn ‘grote’ trots is heb ik nog niet. Ik heb wel een aantal artikelen waar ik zeer tevreden over ben of waar ik zelf gewoon heel mooie herinneringen aan heb. Mijn blog over onze fossielen expeditie op de Tweede Maasvlakte is zo’n blog. Ik schrijf heel graag verslagen over leuke, originele en bijzondere uitstapjes die we met onze kinderen maakten en deze staat dan wel redelijk hoog op de lijst.

Kende jij de blog Mamavandexenodin al?

1 thought on “In het zonnetje | Mama van dex en odin”

  1. Hi Carolien, wat een leuke rubriek is dit. Als je nog mensen zoekt, ik zou het ook wel tof vinden!

Comments are closed.