In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | Mama minke

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Minke van MamaMinke!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Minke aan de beurt, zij verteld je als vijfde blogger alweer, graag over haar blog.

Mama minke, een blog van Minke!

1. Wie ben je en wat is je blog?
Hoi, ik ben Minke, 28 jaar jong en samen met de leukste man heb ik twee geweldige kinderen (Luca (juni 2013) en Nola (november 2015). Ik blog over geloof, kids en liefde op www.mamaminke.nl. Alles wat ik leuk vind om te delen komt langs.

2. Waarom ben je gaan bloggen?
Toen ik zwanger was van Luca werd mijn contract niet verlengd. Een baan vinden in een zwangerschap is toch wat lastig. Daarnaast willen we graag zelf voor onze kinderen zorgen en is de combinatie werk en gezin voor mij te veel. De keus om thuis bij de kinderen te blijven was zo snel gemaakt. Toch wilde ik naast zorg voor kinderen en huis iets hebben dat echt van mij is. Waar ik energie uit haal en ik even niet mama ben, maar gewoon Minke. Toen werd mijn blog geboren.
Mama minke
3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Op mijn blog kun je lezen over het moederschap, creatieviteit en dit soms ook in combinatie met geloof. Er is altijd wel iets wat je leuk vind om te lezen. Door mijn christelijke achtergrond onderscheid ik mij wel van de andere mamabloggers. Toch wil ik niet mijn geloof de boventoon laten voeren, ik ben hier niet om je over te halen het geloof te omarmen. Wel wil ik je meegeven hoe wij dit als gezien beleven en zien. En wie weet kun je daar voor jou gezin relevante dingen uit halen. Zodat we elkaar kunnen helpen, inspireren en bemoedigen.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Er komen 6 dagen in de week blogs online. De 7e dag is voor mij de rustdag. Al is het in de praktijk toch wel vaak zo dat ik elke dag er mee bezig ben. Alleen maar leuk natuurlijk, want het geeft mij veel energie.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal?
Ik schrijf uiteraard veel over het moederschap, daar gaat het meeste over. Dan schrijf ik ook nog veel over geloof (al dan niet in combinatie met het moederschap) en creativiteit (bullet journal en bible journaling). Verder komen er ook shoplogs voorbij, dat vind ik zelf altijd leuk om te kijken namelijk en een dagboek op maandag om terug te kijken naar afgelopen week.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Een lastige vraag vind ik wel. Ik schrijf met veel plezier de artikelen. Toch vind ik dit artikel over mijn kinderen die beide speciaal zijn wel mooi. Over hoe mensen bij een tweede al snel uitgaan van vanzelfsprekendheid. Terwijl dat voor mij niet zo voelde en nog steeds niet voelt. Ze zijn me beiden even dierbaar, bijzonder en speciaal. https://mamaminke.nl/2016/08/23/mijn-kinderen-zijn-bijzonder/

Kende jij de blog MamaMinke al?

3 thoughts on “In het zonnetje | Mama minke”

  1. It is really nice to write about other bloggers in your space, kudos for the wonderful gesture.

  2. Mooi vind ik het dat je een artikel hebt gemaakt die speciaal is over je kinderen. Schrijven is een mooi vak!

  3. Ooh, wat een leuk concept! Ik heb zelf al jaren de rubriek Meet The Blogger die elke donderdag online komt. Het is altijd fijn als bloggers elkaar supporteren. (:
    Liefs,
    Yara

Comments are closed.